Tillfälle att fira

Eftersom jag har som måtto här i livet att försöka ta vara på allt skoj – även om vardagen ibland känns grå och tråkig – så gäller det ju att hitta dom där små ljusglimtarna. Och hittar man inga får man skapa sina egna…

Som idag.

Vi passade på att fira lite. Helt klart ett sånt firande som såna som oss borde slutat med för sjukt många år sedan. Men det struntade vi i. Så vi köpte hem thaimat till middag och erbjöd bus en av hans favvomiddagar – blodpudding. (Jag menar: Ska vi äta extra gott en torsdag så måste väl han få nåt han gillar extra mycket…även om det råkar vara just blodpudding). (Och sen såg det ut såhär i köket).

Därefter tog vi en sen shoppingsväng, trots att tiden för kvällrutinerna passerades för bus, men firar man så firar man. Då måste man ju få vara uppe lite extra länge också. Det hanns även med en stund tv-spelande -trots att timmen blev sen. (Dessutom är faktiskt bus ledig i morgon)

Vad vi firade?

Att jag och maken har varit tillsammans i tjugo och ett halvt år just idag!!! Såklart!!!Grattis till oss.

(Undra om vi ska fira att vi varit gifta i 10½ nästa helg??? Klart vi ska… för det ojämna ”jubileumet”  infaller på Alla Hjärtans Dag!)

3 kommentarer

 1. Sofie

  Jag gillar att ni tar er tid att fira.
  Annars blir ju vardagen så mycket tråkigare 😉

 2. Cia

  Ja halvår ’är viktiga…särskilt efter just 20½! 😀

 3. Therese

  Vardagslyx är toppen! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑