Godisvärld för Godisflickan

candyworld

Här borde väl vara en affär för en Candygirl – Candyworld i Haparanda

Candyworld förärades av ett besök av mig, svärmor och bus i förra veckan när vi var och gjorde IKEA osäkert. Enligt deras egen utsago ska det vara världens största godisbutik (vilket jag i och för sig har svårt att tro på) Hela 2900 kvadratmeter med lösgodis, choklad, lakrits och allt vad man kan tänka sig. Och det är uppdelat som små butiker i butiken.. en hörna Cloetta, en hylla Fazer, en hylla Malaco, ett par ställ med Marabou.. och så vidare. Presenkartonger, annolunda godis, lyxgodis, ja gud vet vad…

Hur mycket vi handlade?

En klubba åt bus för 6 kronor…

5 kommentarer

 1. Sofie

  Jag har också besökt den butiken…tycker inte den gör rätta för namnet…
  Nej, precis samma problem för mig, kollar ju näst intill aldrig på tv så inte lätt att minnas reklamen.

 2. Cia

  Såg inte så frestande ut…Men så har jag ju chokladfabriken 😉
  Det är riktiga grejer det!

 3. Kraaam

  Oj – vilken sockerbutik. Skulle ändå varit kul att kolla in det annorlunda godiset 🙂

 4. MissyElliot

  Åh, hua en sådan butik ska jag inte besöka…. Jag som är en riktig gottegris hade handlat betydligt mer än en klubba… 😆

 5. evans

  Jag har aldrig varit så långt norrut, men nu känner jag att det verkligen finns anledning att åka till Haparanda 🙂

  Glad Påsk!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑