Påsk-sång-samling

glad påsk

Såhär såg vi ut jag och bus – in action – när vi hade påskfirande på mitt jobb i förmiddags. Imorgon är det dags för repris – på bus förskola.

Lite roligt är att barnen inte var helt övertygade om att det var jag… dom kände ju igen rösten, såklart, men ändå… Helt säkra var dom inte på att Häxan Mathilda och hennes medhjälpare inte var riktiga häxor i alla fall… I vilket fall som helst så informerade dom mig om allt som hänt, vem som hälsat på, vad häxan sa och gjorde och framför allt att hon lämnat godis åt dom… Dom hade ju observerat att häxan LÄT som deras fröken Linda (det sa dom även åt häxan när hon var på besök!) men att hon hade ju MYCKET längre hår än Linda, så allts kunde det ju inte vara hon??!! Ungar!

Jag funderar lite på  om jag ska variera mig lite inför morgondagen.. kanske jag ska ta svart hår??? Fast Bus tycker att:

– Mamma, då ser du ut som en Häxa från Afrika!

1 kommentar

  1. Sofie

    Va söta ni var. Får se om det finns några påskkärringar i Borås 🙂

    Hihi, Bus är ju för rolig med sina idéer *ler*

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑