GRATTIS till världens bästa 10-åring

solpojke2

Idag fyller min bus tvåsiffrigt. Fantastiskt egentligen. Fattar inte vart åren tagit vägen. Det är främst åren från när han började förskoleklass och fram till idag som rusat iväg. Känns som att man inte har lika stor inblick i hans vardag och därmed tappar bort en del.. men så ska det väl vara. Han ska forma sitt eget liv, och på sikt frigöra sig helt.

Jag hann inte se min busunge i morse eftersom jag började så tidigt. Men det innebär att jag slutar tidigt, och eftersom jag dessutom har lite inarbetat tid från i veckan så sticker vi mot Lilla Gula Huset direkt skolan slutar.

Ungen har valt födelsedagsmiddag: Krabba, blir det. Med sån där hot ”ölkorv” innan.

 

mage1

På bilden ovan är det två veckor kvar tills ungen ploppade ut.. eller ploppade och ploppade… 32 timmar höll jag på innan jag klämde ut honom! Puh!

 

bus-nyfödd

Men då fick vi också en sån här liten sötnos med oss hem från Sunderby BB. Fantastiskt!

 

bus-nyfödd2

När man ser en sån här bild – på en tio dagar bus, tillsammans med sig själv är det ofattbart hur liten han varit. Idag är han 147 cm lång, med storlek 39 i skor och når mig till munnen.  18 cm till så är vi jämnlånga!

 

bus-dop

Och så här charmig var han när han fick sitt namn. Här iklädd samma dopklänning som jag döptes i 1972! Fast jag hade gula sidenband, tror jag!

Charmig är han fortfarande. Och ordentligt långhårig. Översta bilden är från i mitten av juli och han har inte klippt sig sen dess, så nu är det ännu längre.

GRATTIS till min egen busunge. Det bästa jag gjort här i världen!

(dom ”gamla fotona” är fotat av ur albumet – därav kvalitén. Ides inte börja scanna)

7 kommentarer

 1. Petra

  En fin liten Bus 🙂
  Grattis 😆

 2. Maria

  Massor av grattis till Busungen. Fantastiskt fin pojke ♥

 3. Junitjej

  Grattis till din son!

 4. Malin

  Grattis Johnny! Visst har de blivit stora våra busungar.

 5. ☆ Cia

  Ohhh Gattris Bus-Johnny!!!
  Ja hjälp vad tiden går.

 6. Therese - Sockenvägens Söta

  Kul att se dig som gravid och Bus som baby, hoppas krabban smakade och att ni firat ordentligt <3 KRAM

 7. Camilla

  Grattis till Bus! Hurraaaa! Hoppas att födelsedagen var toppen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑