Torsdag och små stentroll

stentroll1

Jamen det blev ju varmt idag med… inte lika varmt som igår och dagen innan, men ändå varmt. Och det var en annan luft ute – så nu ÄR nog hösten på intågande. Hm! Trots att busungen var på utebadet med skolan idag. Och dom hade både varmt i vattnet och roligt.

Själv håller jag på med många saker samtidigt: tvätta, fixa tårta, läsa nya fotoböcker, fixa för morgondagens jubilar samt packa för helgen (eftersom vi sticker 30 minuter efter jag slutat – bråttom, bråttom)

Ser ni fotot ovan.. titta noga i hålet mellan stenarna…. ser ni!

stentroll

Där sitter både små stentroll och ett spöke.

Dessa brukar flytta runt lite – och spöket var nytt, när jag fotade detta tidigare i veckan. Det är någon, eller några, som roar sig med att smygsmycka stenröset vid strandpromenaden. Och otroligt nog verkar det få vara i fred…

Kanske för att det inte är så många som ser vad som gömmer sig där inne!

 

4 kommentarer

 1. Pernilla

  Men vilka söta och att de får vara i fred?
  /P

 2. Soffie

  Men å vad kul att se ett spöke och ett troll ute i skogen troll brukar vi ju möta men spöken har jag aldrig sett vad kul att de får va ifred,

 3. Therese - Sockenvägens Söta

  Så skoj! Själv njuter jag av konststigen runt den sjö jag brukar springa, barnen har placerat ut stendrakar, finurliga fågelholkar, stentroll, plåtstatyer m.m. Och varj gång sr jag nått nytt 😀 Trevlig helg!

 4. ☆ Cia

  Heheh sånt där är kul. Förr såg man fågelholkar på en brgvägg vis slussen, Jag har också hittat en död eggbert just vid slussen.

  Älskar små oväntade saker.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑