Halt under fötterna

hal is

Det är lite häftigt att det är så lite snö hos oss trots att halva januari passerat. Därför såg det ut så här coolt på isen vid havet under helgen när jag och bus var och promenerade. Vi har jättenära till vattnet från Lilla Gula Huset (- dock är det nog inte så bra badstrand, men vintertid är det ju fint att promenera.)

Har ingen aning om hur tjock isen är, men med tanke på kylan vi hade i förra veckan så var det nog ingen fara att vistas där ute. Dock höll vi oss på ett 20 tal meter från stranden – för säkerhets skull!

4 kommentarer

 1. Nina

  SV: Både ja och nej. Du betalar en fast kostnad men det finns ett tak som gör att om du laddar ner för mycket information så ”låser” sig internet och segar. Du behöver dock inte betala nått extra för det du tanka över så att säga. =)

 2. MissyElliot

  Vad härlig isen ser ut. Men var är skridskorna??? 😉

 3. candygirl

  MissyElliot: Skridskorna var hemma…hade inte en tanke på att det skulle vara åkbar is den här tiden på året.. det brukar ju vara snö och skoterspår på isen då.. jag lovade att vi åker nästa helg om det är snöfritt.. gissa vad??? Det snöar! 🙁

 4. Cia

  Usch jag avskyr att vara ute på isen, fast den kan vara väldigt vacker. Har förfärlig respekt för den.

  Att ni har lite snö i Januari får mig knappt att höja på ögonbrynen vi håller ju på att miljöförstöra hela jorden. Snart har vi knappt snö alls… Men vi kan odla vin i Stockholmstrakten.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑