Utmärkelser

Jag har fått några såna där ”blogg-utmärkelser” de senaste dagarna… jag är grymt dålig på att skicka vidare sånt, men jag hoppas att alla ni som jag besöker dagligen vet med er vilka ni är och känner att ni är värda såna utmärkelser även från mig. Jag föredrar att besöka er personligen, läsa vad ni skrivit och lämna några rader i era kommentarsfält istället för att skicka vidare utmärkelser. Hoppas ni är nöjda med det!

Både Evans och MissyElliot skickade mig utmärkelsen: Du har en underbar Mammablogg och det blir jag naturligtvis jätteglad över att ni tycker…

Jag är en mamma.
Jag har en blogg.
Det handlar om Bus (rätt ofta).
En mamma blogg alltså! Gillar ni den så blir jag glad. Såklart!  😀

Sen skickade Ulrika (aka Näbbgäddan/Pikegirl) mig en annan utmärkelse i Söndags. Hon har satt ihop en egen utmärkelse. Jag citerar: Ett förstapris, en utmärkelse, en kärleksförklaring till trogna läsare och bloggar jag själv regelbundet besöker (slut citat)

Den utmärkelsen fick Jag (och många till)! Och hon motiverar så här: (jag måste bara klistra in det hon skrev för jag tycker det är så kul…)

Linda: Pysselkvinnan som nog kommer att ta med sig minst en sax, klister och lite färgat papper (eventuellt också en laminator) i graven. Hon kan allt och är så kreativ att inte en kotte i hela norra sverige skulle behöva hålla i en sax, Linda fixar allt. Sjunger, spelar, pysslar och inreder. Gnäller nästan aldrig (min motpol?). Hon inspirerar mig och är precis som Marie en av mina första bekantskaper här i bloggosfären.

Inte utan att jag drog på munnen. Först och främst känner jag mig inte som nån superpysslare (fast maken höll med henne – han påstod att jag var pyssligare än ”normalt” – vad det nu betyder!)… och sen skulle hon (och ni) bara veta hur jag gnäller – speciellt om jag druckit några glas vin! Skillnaden mellan hennes bloggande och mitt är bara att jag skriver om det roligaste jag vet och struntar i att gnälla (fast ibland händer det ju att även jag gnäller – men då är jag i stoooort behov att ösa över på nån annan än dom som hör gnället i vanliga fall!)

Nåja.. glad blev jag i alla fall. Jätteglad…Det är kul att läsa att man inspirerar någon!


4 kommentarer

 1. LINDA söker gästbloggare

  Grattis till alla utmärkelsena! 😀

 2. Cia

  Heheh ja hmmm jag är ju världmästare i att gnälla… Kan man få bloggpris för bästa gnällblogg?

 3. Ulrika

  Du ser, du har en omtyckt blogg och en make som har koll på läget 😆
  Jag gnäller i alla fall mer skriftligen än dig så hur jag än vänder på det så gnäller du lite.
  Kram

 4. Sofie

  Grattis till alla utmärkelserna 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑