Hamnade i Haparanda

höstlöv2

Så här tjusigt var det i lördags – när jag promenerade runt i omgivningarna kring Lilla Gula Huset. Då räckte en tunn långärmad tröja…

Idag har här bara varit ca 6 grader… Och på jobbet var det täckjacka som gällde. I natt var det frost och nu halv elva på kvällen visar graderna  0!

Efter arbetets slut hamnade jag, svärmor och ungen på IKEA. Vi är inte där allt för ofta… typ 3 gånger per år… det är en trevlig utflykt. Och det är ju sällan man går tomhänt därifrån. Dessutom blev det lyxräkmacka  i restaurangen till mellanmål. 🙂

Idag blev inköpen av  lite blandad kompott… själva skulle vi ha sängben till våra resårkärnor. Men sen blev det ny kontorsstol åt ungen, sängkappor, doftljus, vispbunke, pepparkaksmått och lite annat smått och gott.

Och så blev det två par nya skor åt ungen från Stadium. Ett styck fodrad variant – till höst/tidig vinter. Och ett par nya innegympadojjor. Och dessa par drog båda storlek 42… Gahhhh… (då är dom ju visserligen med lite växtmån, men ändå…)

Middagen blev sen – och  traditionsenligt –  efter en IKEAsväng… IKEApizza i egen ugn. 🙂

I morgon ska jag och ungen till Sunderbyn. Tänk om gipset åker redan i morgon????!!!!

4 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  IKEA är inte dumt, jag besöker det dock på sin höjd en gång per år så då brukar det handlas en hel del… Här är det ännu minus två, men solen skiner så det verkar bli en fin dag, får ta en promenad på lunchen! KRAM

 2. Pernilla

  Oj så träden redan skiftat färg hos er. Här är något enstaka träd hit och dit som skiftat men annars är det ännu grönt. Men det är bara en tidsfråga innan.
  Det har kommit isande vindar hit också. Brrr!
  /P

 3. trollmor

  Här blir det inte Ikea så ofta heller men nästa vecka ska jag dit! Snart kommer Ikea till Umeå så jag antar det blir ofta besök där.

 4. Camilla

  Men så fint! Det är så vackert då det blir höstfärger på träden. Sedan är det ju inte så jättefint då allt ramlar av… men men!
  Vi har IKEA i Valbo, men är jättedåliga på att åka dit faktiskt. Det är om man ska ha något speciellt, som då jag skulle handla bord och stol till mitt hemmakontor. Annars är det väldigt sällan jag bara åker dit och strosar omkring.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑