Några veckor till och racershopping

gips

Sunderbyn i dag. Vi fick stiga upp i ottan för att hinna dit. Vi åkte ju buss. Dels för att då ersätter landstinget HELA kostnaden. Och dessutom för att maken har bilen på sitt jobb.

Röntgen visade att det såg EXAKT ut som för en vecka sedan. Vilket tydligen var bra. Mindre bra var att det innebar gips i sådär ca tre veckor till. Det hade vi INTE räknat med. 🙁

Tur i oturen var i alla fall att det gamla gipset var AV – och därför fick han ett nytt. Ett något mindre, tunnare, smidigare. Och jag tror tummen är mer framme. Dessutom fick han nu blått utanpå.

En mycket arg och besviken unge var ändå nöjd över att få tvätta av handen/armen – och det gjorde han ordentligt. Och när den värsta besvikelsen lagt sig kom han fram till att det blir nog rätt bra, trots allt.

Han har nu STRÄNGA order om att inte ALLS böja handen i ett dygn – medans gipset stelnar.

När röntgen, läkarbesök och omgipsning var gjord var det tid för en tröstande lunch: Thai, såklart. Och sen raceade vi genom några butiker för att hinna shoppa lite innan vi tog första bästa buss hem igen.

Och kanske just för att vi bara ville hem, så fort som möjligt, så hittade vi allt vi behövde – och lite till. Men dessa två senaste shoppingdagar har blivit lite ojämt fördelade. Första bilden är Ungens (och här saknas kontorsstolen från igår)

shopping1

 

 

Och den här bilden är min:

shopping2

 

(ok här saknas sängben, sängkappa, omslagspapper, massor med ljus, vispskål, och säkert nåt mer, från IKEA igår)

Jäkla unge till att växa ur sina kläder…164 på alla kläder och 42 i skor är det som gäller nu.  Tur jag redan har shoppat vinterjacka och täckisar. Så det behövs BARA vinterskor närmare jul. Fram tills dess kommer dom fodrade vi köpte igår klara sig.

Väl hemma – just före halv fyra –  tog ungen tag i matten han missade i dag. Och jag slängde mig ut i löparspåret. 8,7 km och nu känner jag inte av mitt knä alls – inte ens i nedförsbackar.

10 kommentarer

 1. Malin

  Stackars honom…. Med mera gips. Men en airzooka är ju kul.

 2. Junitjej

  Stackars kille!

  Svar: Så är det säkert här också. Jag fick bara för mig att man gick varje år.

 3. Soffie

  Men va synd om han hoppas det läker bra nu, va fint du har shoppat! kramen

 4. Therese - Sockenvägens Söta

  Så bra att knäet inte känns av!!! Själv har jag haft en natt from hell med ryggen pga 7 km promenad på asfalt i går. Trots bra skor :-/ Det är bara att inse att det är mjukt elljusspår som gäller för mig både för löpning och promenader… Ha en fin dag! KRAM

 5. trollmor

  Härligt med shopping ! Så skönt att inte knäet gjorde ont. Det är tur att ungar läker snabbt.Lite jobbigt brukar det allt bli ett tag med gips

 6. Victoria

  Duktig du är som är ute och springer. Ni hann med mycket shopping, tycker mig se att det kommer bli pyssel snart för dig =)

 7. ::Ulle::

  Attans! Men skönt ändå att få en chans att tvätta och lufta lite.

  Kul med shopping! Dina pysselgrejer såg spännande ut. 🙂

  Krama om ungen med en krya-på-kram. :mrgreen:

 8. Åsa L

  Frustrationen är stor när man inte kan göra som man vill och brukar – tålamod så blir allt bra snart.
  Härligt med lite uppiggande shopping i alla fall.
  Barnen växer så fort ibland – min Max drog i väg ordentligt nu. Obegränsat med pengar så gör du ju inget att åka iväg och handla men surt när pengarna ska räcka till en massa annat också.

 9. Pernilla

  Gips är i gen höjdare men ändå skönt att få ett smidigt.
  /P

 10. Camilla

  Men stackarn!
  Tur att ni kunde pigga upp er med lite shopping i alla fall, det är ju aldrig fel.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑