Haparandasväng

Eftersom jag satt hemma och planerade/fixade med lite samlingsmaterial igår kväll (närmare bestämt HELA KVÄLLEN fram till 22:30) tog jag mig friheten att följa med svärmor till IKEA idag när jag slutade. En lyckad eftermiddag innebar inte så många roliga inköp men dock nyttiga…. rullgardiner, skarvsladdar, lådinredning, magnetlist, sängkläder och lite sånt.. allt till Lilla Gula Huset.

Sen hann vi självklart med kaffe och bulla, varmkorv och dricka och så premiärade bus att stanna en timme på Småland. Det trodde jag faktiskt aldrig att han skulle vilja göra.

Nu blir det IKEA-pizza (och ett glas rödvin…) Det har jag gjort rätt för!

3 kommentarer

 1. Lady Fair

  Vilken fin blogg du har. Jag har följt den ett tag då jag fick tips av Malin (funderingar kring vuxenlivet) att du är påhittig och pysslig. Jag tycker mycket om att pyssla men får aldrig tid över liksom. Men det är kul att få inspiration av dig.

 2. Cia

  Jag fick visst lite shoppingkli i fingrarna för helt mot min enorma trötthet som håller på att ta över min kropp gick jag in på järnaffären som är öppen 365dagar om året och i år 366 ( de har allt möjligt mysko som man inte visste att man behöver förens man står med det i handen. Nu blev den ett nutt durkslag vilket jag velat byta ut länge men inte riktigt hittat ett som duger. Nu blev det ett Margretedurkslag.

  Ska ta ett bad så får vi se om jag orkar blogga om det sen.

 3. Cinsaga

  Det var du absolut värd ! Och vad skönt att du får komma tillbaka till gamla jobbet !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑