Hotellbalkongen, nattbad och syrsa : Här kommer första fotona från Georgioupolis, Kreta, 2012

Eftersom jag redan skrivit en form av dagbok – och det live till och med –  kommer jag inte göra som jag brukar – publicera bilder i samband med den aktuella dagens händelser. Däremot kommer jag lägga ut några av alla foton (för inse hur sjukt många jag har!) och dom kommer ändå komma i någon form av kronologisk ordning. Jag har så smått börjat redigera och förbereda inför en Kreta-fotobok och allt eftersom kommer jag välja ut ett antal samt skriva några rader om vardera. För den som vill ha mer info om vad som hände  dag för dag är det bara att klicka in sig på kategorin Liverapport från Kreta 2012

 

Så här såg det ut när vi tittade ut från vår balkong på Eleana Studio. Den här vyn är taget ned mot havet – det är det man skymtar mellan löven på eukalyptusträdet. Tittade vi åt andra hållet såg vi upp mot torget. Detta är en mycket lugn gata. Knappt någon biltrafik, men däremot en ständig ström av promenerande till och från badet och barerna nere vid havet. Perfekt ställe att sitta och bara titta på folk på.

Även det här fotot är från balkongen – också det taget första dagen. Här är det bus som fixar den allra första greksalladen till lunch. Heder åt kocken – det smakade förträffligt (att han sen inte ides laga fler lunchsallader åt oss behöver jag ju inte tala om, så kan ni få tro att han var så här duktig varenda dag!)

 

Nattbad… det är bland det mysigaste som finns. Och det blev några sådana under den här resan. Flest för bus men även jag hoppade i några sena kvällar. Ljuuuuuvligt…

Och det här får bli sista bilden för detta inlägg – bara för att jag tycker jag fick så fint foto på syrsan. För ni ser den väl? Där på kronbladet på blomman….

 

1 kommentar

  1. soffie

    härliga bilder…älskar grekland..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑