Singelmamma i Lilla Gula

Maken har börjat jobba idag – så igår eftermiddag lämnade han oss och ”flyttade” hem. Jag och bus huserar vidare i Lilla Gula Huset själva. Och då blir det som det blir på kvällarna. 🙂  Jag satt och redigerade Kret-afoton till midnatt och sen började jag se en film så först närmare halv tre träffade jag John Blund.  Som tur är var bus också uppe länge  om än inte liiika länge) för han vaknade inte förrän 9:15 och när han gick på toa så vaknade jag. Till en fin och varm måndag. Så det fick bli frukost på altanen.

Ett par timmar senare var det dags att återuppta de regelbundna joggingturerna. Jag har haft semester från jogging i fyra veckor – de veckor som jag och maken varit lediga tillsammas. Eftersom han inte springer så har vi istället promenerat. Minst en rask sväng per dag – ofta två. Även i grekland. Men nu när jag är ”solo” igen så var det på med korta tightsen som gällde. Och här var det inte tal om någon lugn uppstart. Pang på 7 km blandad landsväg och terräng. Och jag konstaterade att det var inget fel på kondisen – promenader håller den uppenblarligen i bra skick.

Nu dusch och sen lunch. 22 grader varmt, inte soligt, men den tittar fram då och då och har vi otur kommer det lite regn. Men jag håller tummarna för soooool.

3 kommentarer

 1. Åsa

  Vad härligt ni verkar ha haft det i Grekland! Jag har allt läst en hel del, även om jag inte haft orken/lusten att kommentera…
  Hoppas resten av din semester blir fin. Kram!

 2. Camilla

  Jaja… jag har fortfarande svårt att komma längre än 3 km – men surt säger jag att jag är glad för din skull. 😉
  Usch, det är ännu jobbigare nu då det är så varmt också. Nu har vi 26-27 grader på kvällarna.
  Ha det så mysigt på tu man hand nu, du och Bus.

 3. soffie

  härlig bränna ni har fått där i underbara Grekland:) va fina ni är, hoppas solen kom till er ,kram å va duktig du är att du kom igång med springandet..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑