Härliga helg

Åh vilken skön helg…

Lördagen regnade det mest – men eftersom vi skulle på Loppis och lite annan shopping så gjorde inte det nåt… Och trots ösregnet så grillade maken suveränt goda lammkotletter som vi åt tillsammans med klyftpotatis och grönsaker. Middagen blev sen – först klockan 21 – men inte heller det gjorde nåt.

Efter en skön natt vaknade vi till betydligt bättre väder. Jag begav mig på en joggingrunda efter frukost och bus lekte ute. Och maken tog i tu med att försöka frigöra källarfönstrena från en gräsligt ful plasfilm som säkerligen suttit på i sådär 40 år. Men det gick förvånansvärt bra för honom. Jag och bus tog en kort skogsprommis och sen städade jag toan – eftersom det saknades fönster i duschen och var sådär 10 grader ute så hade jag ingen lust att duscha bort joggingsvetten. Men innan lunch kunde jag fräscha till mig…

Efter lunch och kaffe fortsatte jag att räfsa gården och sen gick jag lös med spade på en av de två sista snöhögarna. Den är GIGANTISK. Där har traktorn lastat snön hela vinter, så gissa sizen! *Puh* – men nu har jag luckrat upp den och skottat ned den till hälften…

Det mulnade på och vi fick till och med höra åskan mullra men nåt regn kom det inte – inte innan vi åkte hem vid halv fem i alla fall.

Hemma var jag och kikade på en cykel jag såg på en annons på Blocket, men den var för liten – hon hade bara skrivit ut hjulstorleken i annonsen – och sen tog vi hämtpizza till middag…

Nu håller jag på sortera in alla BAMSE-tidningar vi hittade på loppis i bus alla tidningspärmar. Det tar sin lilla tid…

Och sen är det dags att tänka på måndagen och nästa vecka…

3 kommentarer

 1. T H E R R E fotoblogg

  Fullt upp! 🙂
  De hade lovat åska igår, men jag hörde inget… Kanske inte åskade så mkt?

 2. Åsa.S

  Här var lite sådär ”tryckande” i går, men nån åska kom aldrig.

  Ni verkar ha haft det riktigt mysigt!

 3. Cia

  Mycekt bättre än min helg som fortsätter i självömkans tecken nu när jag sitter och snorar så att det börjat svida i näsan.

  Vad är du ute efter för cykel? Är det en reserv till lilla gula?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑