Shoppat på loppis

busdrink

Även barn måste kunna få läskande drinkar när det är helg! Jag ska också ta mig nåt liknande… 🙂

Har tillbringat i stort sett hela dagen i Luleå – där vi började med att besöka Sveriges största secondhandmässa (så kallar i alla fall arrangörerna det!) Maken köpte nästan ingenting, men jag hittade en hel del. Mest nöjd är jag med mina Rock & Republic-Jeans som satt som gjutna… och detta för det suveräna priset av 80 kr!!! Även bus fick en del ”nya” kläder för en spottstyver. Det är kul att handla märkeskläder som ser ut som nya men som kostar som att man besöker Myrorna. Bus är själv mest nöjt med alla ”nya” Bamsetidningar.

Nu har vi varit ute i spöregnet ett tag, kollat in  var tomtgränsen går (allt har ju varit översnöat tidigare) samt sett till att regnvattnet tar vägen åt ”rätt” håll.

Nästkommande på programmet är grillning av lammkotletter (i ösregn… tur det är maken som sköter den biten) och så tror jag, som sagt, att jag ska ta mig nåt gott att dricka.

4 kommentarer

 1. Cia

  Ja här har det också regnat. Kanske tur det så jag slipper ha allt för dåligt samvete för att jag ”skolkat” från cyklingen.

 2. T H E R R E fotoblogg

  Ah, var ni också där? 🙂 Jag tyckte det fanns dåligt med prylar. Jag letade efter roliga sällskapsspel och barnkläder till dottern, men tyckte bara att det fanns barnkläder (i BRA skick!) för små barn :/ Trist. Nåja, slösade typ 50:- 😉

 3. ejmis

  Jag ser fram emot en härlig loppis-säsong nu :mrgreen:

 4. Lena L

  Det verkar som om ni haft en mycket trevlig helg! Själv väntar jag med spänning på mitt ”paket”! Internetfirmor brukar vara snabba så det går nog rätt fort!
  Ha det gott!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑