Härligt arbetsam lördag

Jösses amalia vad vi jobbat på idag…

Vi började lugnt – med att sova länge och sen ta en promenad efter frukost. Men sen, efter lunch satte vi fart. Jag klippte gräsmattan. Och det gör jag med handjagare. Jag har dessutom försökt utvidga tomten lite grand varje gång jag klippt – och idag tog jag och gjorde det ordentligt. Jag körde allt vad jag kunde och plöjde undan tuva efter tuva. Med resultatet av mycket större gräsmatta, samt mååånga blåsor i händerna. Sedan räffsade vi. Dels allt ängsgräs jag kapat och dessutom allt barr som ännu inte var bortplockat. Skottkärra efter skottkärra – allt medan svärmor rensade ogräs. Och när allt var snyggt och fint planterade vi lite blommor. Puh.

Känner redan nu att jag kommer vara ledbruten i morgon. Men skitsamma. Då ska det regna – det har det inte gjort idag. Det har varit hyffsat väder – typ 15 grader och ömsom sol ömsom moln. Perfekt jobba-på-gården-väder. I morgon ska jag måla färdigt dörrarna jag började med förra helgen.

Men nu är det färdigarbetat för idag. Dags att förbereda middagen som idag blir MIXED GRILL (kycklingfilé, lammschoritzo, spearribbs, lammkött och hamburgare.) Till det grekisk sallad, pommes och ugnsstekt rabarber.

3 kommentarer

 1. Indian matts

  Vilka fina kort, måste ha legat på backen när du tog den, vill ocksp kunna, du må ha en bra kamera.

 2. Camilla

  Åh, såna där ormbunkar (?) har vi också hemma. Så himla tåliga och bra, de bara kommer upp varje vår och är lika ståtliga som alltid. År efter år. 🙂
  TACK för grattis. Är jättenöjd faktiskt. 🙂 Nu får jag ladda om för simning om en månad. Mindre lockande…
  Ha en fortsatt fin lördag… och söndag. 🙂

 3. trollmor

  Det är så skönt när det är gjort . Här blev också gräsmattan klippt av sonen som frivilligt klippte. Ibland sker under eller händer det något i hjärnan när dom ska bli föräldrar själva ?? Snällt av honom i alla fall. Hoppas på att plantering idag men regnet hänger i luften. kramis

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑