Lördagsmums

I går frossade vi i grillat. Vi gjorde egen Mixed Grill – precis som vi brukar beställa i Grekland några gånger varje resa.

I Lilla Gula Huset bjöds det på Grillat Lamm (med gremolata), Grillad Kycklingfile (penslad med teryiaki). Grillade Spearribbs, Lammschorizo samt Grillade Hambisar. Bara att plocka bitarna från det som passade var och en…Och som sig bör serverades en stooor Greksallad samt pommes till detta.Dock skippade vi tzatzikin. Nån måtta på frosseriet fick det vara!

Och trots att vi vräkte i oss hade vi kvar massor till lunch samt satte en del i frysen till kompletteringsplock nån gång när det behövs…

2 kommentarer

  1. soffie

    mmm va gott någon som längtar till Grekland va? När åker ni? vi sticker till Spanien den 25 kramen ps vad är gemolata jag minns ej om jag har ätit det?

    Svar: Vi åker den 12 juli… och ja – vi längtar. Men än mer längtar jag efter ledigt. Vi hinner ju vara lediga lite innan och det känns som att det är viktigt att ta vara på dom dagarna och inte bara längta tills vi åker bort. För när vi kommer hem börjar maken jobba nästan bums. Jag är dock ledig lite till, men ändå….

  2. Camilla

    Men vilken bra idé! Det där ska jag ta efter, helt klart. Mums! Härligt med lite blandat kött på grillen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑