Hela min dag

Eftersom jag alltid missar EFIT (Ett foto i timmen) så gjorde jag min egen idag! Haha… inte riktigt varje timme.. men nästan.

ballonger

07:02
Jag och en kollega är ute och förbereder firandet av förskolans dag. Upp med massor av ballonger i träden, och lite annat skojsigt.

skylt

07:58
Nu är även skylten inför barnens vernissage på plats. Skylten mäter åtta meter och jag målade den igår. När jag sprayade fixativ på den (ifall det skulle regna) blev jag småhög för det är inga hälsosamma ångor man andas in då…

blöjor

9:05
Toasväng för de stora barnen och blöjbyte för de små inför firandet som började halv tio.

.vernissage

9:51
Jag har hälsat föräldrar, syskon och andra gäster välkomna till firandet av förskolans dag. Barnen sjöng sju sånger (jag spelade) och sen invigdes vernissaget. Sen fika!

lunch

11:31
Vi har ätit lunch. Kycklinggryta och ris. Dags att lägga dom små och ha samling med de större barnen.

bok

12:10
Sagosamling. Jag läste Emilia hos doktorn och en bok till innan dom fick måla, leka eller spela på datorn.

post

13:00
Jag har slutat och hämtat bus på hans förskola. Hemma kollar jag posten innan jag börjar göra nån nytta. Inga räkningar! 🙂

kaffe

13:56
Kaffedags. Svärmor var här och gjorde mig och bus sällskap. En pepparkaka slank det också ned!

sparkcykel

15:03
Är i tvättstugan och slänger över tvätten från tvättmaskinen till torktumlaren. Bus åker sparkcykel i korridoren!

städning

16:06
Städar toan. Tråååkigt. Men det var det sista – sen är lägenheten städad inför helgen!

grillning

17:58
Glömde fota vid femtiden då vi förberedde mera firande av förskolans dag. Nu skulle vi på bus förskola och ha grillkväll. Här har maken börjat grilla och jag och bus knaprar grönsaker och nötter i väntan på hamburgare och korv. Kallt ute!

sångsamling

18:26
Lånade en gitarr på bus förskola och hade sångsamling med ungarna även där! Kallt om fingrarna – men kul! Och uppskattat!

nattning

20:02
Ska precis natta fyra tigrar och en bus. Blev inte en Bamsetidning ikväll.. det var ovanligt. Han ville istället att vi skulle läsa en ”vuxentidning” – morgontidningen. Fast han ledsnade efter en stund.. förvånande va?!

bamse

21:02
Har precis lagat ett gäng sönderlästa Bamsetidningar. Nu återstår bara lite bloggning, kanske lite filmtittning och så förberedelser inför morgondagen.

(kanske lite sunkig kvalité på bilderna, men jag har bara slängt
fram mobilen med jämna mellanrum idag!

8 kommentarer

 1. Anki

  Vad synd att jag missade sångsamlingen.

 2. Sofie

  Vilken snygg skylt du gjort 🙂
  Skönt att ha städningen fixad inför helgen. Själv ska jag ha städ/tvättdag imorgon.

  Hälsa dom andra.
  Kram 🙂

 3. MissyElliot

  Vad rolig idé!

  Skulle bara säga det att jag nog brutit mot reglerna i tävlingen idag! Eller iallafall ruckat på dem lite… I samma omgång och hos samma jurymedlem som du var med idag, var också min syster med. Självklart måste jag ju slänge an röst på henne. Men sedan gjorde jag en fuling. Jag röstade en gång till på dig, fast med sambons epostadress….. *skäms lite….*
  Vill inte behöva välja mellan mina favoriter ju…
  🙂
  Tala inte om det för någon….

 4. therre

  Kul att se 🙂 Jag missar alltid EFIT jag med 😛

 5. Fröken Sparsmart

  Grattis! Du gick vidare till nästa omgång i bloggtävlingen! 🙂

 6. MissyElliot

  Grattis!
  Du gick ju vidare ju, (men det visste jag att du skulle göra…)
  Kramiz

 7. Cia

  Tycker dina mobilbilder blev 7 resor bättre än mina i kvalitén.
  Angående mina bilder på fotosidan: Va kul att du hittade in dit. Ja jag gillar också maskrosen. Ibland hittar man bara det där perfekta motivet med rätt bakgrund samtidigt som solen lyser där den ska. Dina favobilder är tagna med Nikon D-70n. Det jag gillar med de andra är att de är tagna med en yttepytte kompaktkamera, man får jobba hårdare för att få till bilderna med en sån. Å andra sidan är bilderna då så små jämfört med systemkameran att man inte kan blåsa upp dem för större print.

 8. Pertan

  Appråpå fulingen så har jag nog misslyckats totalt för jag tror att jag röstade två gånger med mitt eget namn…. Lyckat :(… Men du gick ju vidare iallafall :D… Jag blev jätte sugen på ett foto i timmen och skulle slita fram min kamera som jag alltid släpar på, och inser att den ligger på skrivbordet hemma, suck… Får försöka komma ihåg till en annan dag 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑