Helgplaner

snöhjärta

Fredag imorgon – *love!!!!*

Tänk att det är fredag igen. Såå härligt. Denna vecka åker vi dock inte till Lilla Gula Huset förrän på lördag eftermiddag. Detta av två anledningar:

1. Bus ska på kalas på Lördag klockan 13. Vore ju knasigt om vi åkt iväg så han missar det. Och inte heller så smidigt att åka hem bara för två timmars kalas. Alltså åker vi efter kalaset.

2. Jag ska på fest imorgonkväll. Jag hade visserligen ordnat det så att jag skulle kunna åka ut till Lilla Gula Huset efter festen (utan att behöva hålla mig nykter och ta egen bil) med en annan festdeltagare som bor på just den orten. Men eftersom vi dessutom har punkt 1 att rätta oss efter så blir det enklare för alla att jag knallar hem efter festen!

Hoppas det blir en härlig fredag och sen en toppenskön helg!

6 kommentarer

 1. Åsa.S

  Hoppas ni får en riktigt trevlig helg!

 2. T H E R R E fotoblogg

  Låter ut som en kul helg!

 3. Sofie

  Det var ett gulligt snöhjärta, lite variation på snöängeln.
  Väldigt smart det är med memoryspelet, så slipper du ju dessutom spela 😉

  Hoppas festen blir trevlig!

 4. Ulrika

  Det är helt galet att det redan är fredag. I går trode jag hela dan att det var onsdag så veckan har gått fort för mig.

  Hoppas det blir en kul fest och att du är kapabel att använda benen då du ska hem 😉

 5. trollmor

  Oj vilket vackert snöhjärta.Kul att få gå på fest ! Jag skulle vilja gå på en fest också ,en sån där riktig skratt ,fånig glafest där man bara får släppa loss.Det var så länge sen. Numera är allt så präktigt när det ska vara fest.
  Det ska vara så märkvärdig mat och man måste klä upp sig så väldigt från topp till tå. Gillar egentligen inte den stilen.Visst är det kul att klä upp sig men inte så.Vet int hur jag ska förklara så det blir rätt.
  Satt och diskuterade just de där en kväll med gubben min och jag sa att när jag fyller jämt tror jag ska ha festkod – myskläder som du går hemma i efter jobbet vilket han snabbt säger då kommer det nog inte många för alla vill väl känna sig fin när man går på fest.
  Ha en trevlig kväll
  Kramis ewa

 6. Cia

  Låter som en helg med full fart som vanligt.
  Blir ni aldrig trötta?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑