Hemma igen

valborgs

Nu är vi hemma igen – efter en lång och härlig valborgshelg. Massor med bilder har det såklart blivit… så nu har jag lite bloggmaterial för några dagar.

Helgen har bestått av massor med god mat (finns det bilder på), brasa och korvgrillning (här ovan), vinster (på bild -såklart) vårsysslor på gården (bildbevis kommer) sommarvärme och bikinipremiär (jepp, foto kommer), joggingrundor (inga foton från det. dock!), promenader, Luleåsväng (inga bilder där heller), bastubad och lerinpackning (ja vad tror ni!!!) , goda drinkar och glass… (ja, nån bild finns nog där också!)

Nu har vi dock smällt i oss enkel middag och ska ut och röra lite på oss innan vi stoppar unge bus i säng. Vi har vänt lite på dygnet senaste fem dagarna så det är nog inte någon ide att tro att han ska sussa klockan åtta – så vi tar en promenad och han får cykla först.

2 kommentarer

  1. T H E R R E fotoblogg

    Oj, ni har haft fullt upp. KUL! 🙂

  2. Cia

    Oj vad mycket ni hunnit med. Fast för en gångs skull känns det som jag hunnit en massa också.

    Cyklat en massa, planterat blommor tillbalkongen, planterat om blommor inne, städat balkongen, byggt om bloggen, tagit det lugn ja lite av varje. Men ingen valborgs eld blev det. Håller mig inne då, har väl blivit folkskygg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑