Hemmatecknat STUDENTKORT till salu inför STUDENTEN

 

Jag fick en beställning på ett studentkort med min egentecknade Mini.  Så jag gjorde ett!

Mini ska på studenten. Hon har en släkting som slutar gymnasiet i år och dagen till ära fick hon låna sin mammas gamla studentmössa. ”SJUNG OM STUDENTENS LYCKLIGA DAR…”

Jag blev i alla fall väldigt nöjd.

Kortet (som kommer ”monteras”  så det blir dubbelvikt på hårdare papp med valfri text inuti (tex: Grattis NN till Studenten. Lycka Till. Önskar….) får en storlek av ett dubbelvikt A4 – alltså ca A5 –  och där det står DITT NAMN på skylten skriver jag precis vilket namn du önskar. Här kan du se hur korten blir färdiga

Kortets pris
50:- plus Frakt (som borde landa på två frimärken)

förskottsbetalas till bankkonto

Maila mig vid intresse

mailto.candygirl@gmail.com

(eller om du har andra beställningar på bilder. Kika även i Portfolion, där finns massor med bilder som går att använda till mycket. Och under den här länken finns färdiga bokmärken att införskaffa!)

4 kommentarer

 1. soffie

  åååååå va fint det blev hon kommer bli superglad för det:) idag va jag å beställde skylten med å jag fick nästan en tår i ögat då jag fattade vad stor hon blivit min lilla tjej:)kramen å tusen tack för hjälpen jag lägger ut kortet när studenten är färdig får jag länka dej då?

  Svar: Kanon att du blev nöjd. Jösses vad konstigt det ska kännas med en egen student. gulp. tur jag har länge kvar.

  Och du… klart du får länka. Jag KRÄVER att du länkar… haha… 😉

 2. Camilla

  Känner tyvärr ingen student i år, men håller öronen öppna ifall jag hör någon som behöver något. 🙂

 3. trollmor

  Jättefint , Synd jag inte ska fira någon student i år för ovanlighetens skull faktiskt annars skulle jag slagit till. Kram

 4. Åsa

  Det skall jag absolut köpa till nästa år när dottern tar studenten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑