På mina armar

jag har varit utan (snygg) klocka  länge. Alla mina gamla fick slut batterier eller trasiga armband samtidigt. Tillslut hade jag bara en chockrosa ClasOhlsson-Klocka kvar. Och eftersom jag inte kan vara utan klocka har den fått hänga med.

Men i Lördags besökte jag Ur&Penn och TITTA så snygg. Ett super-duper-långt armband (som värsta hundhalsbandet, typ) som man virar tre varv runt handleden och knäpper med tryckknappar. Och så nitar. Lagom hårdrockigt! Jag är sååååå nöjd.

När jag skulle betala hade dom dessutom såna här armband vid kassan. Give HopeTill förmån för barncancerfonden. Och ett med rosa berlock. Perfekt för mig ju!

3 kommentarer

 1. Erica AKA Tomtens Dotter

  Det var en jättesnygg klocka!
  Sen är ju urtavlan jättesnygg oxå, gillar verkligen formen på siffrorna!

 2. Camilla

  Åh, armbandet var supersnyggt tyckte jag! Jag är usel på att använda klocka… använder det väldigt sällan. Kul med ny och din var ju nästan som ett armband också. 🙂

  SVAR: Jag har klocka JÄMT. utom på semestern. Ibland sover jag till och med med klockan. Jag skulle inte klara mig utan, känns det som… Rensade bland gamla trasiga klockor idag. Det blev MÅÅÅÅÅNGA… hehe…

 3. Petra

  Jätte snyggt armband 🙂
  //Sol

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑