Hipp hipp hurra…

… vi grattar maken idag.

Fast han har firat genom att ligga hemma i sängen med feber och snuva. Man kan ju fira på olika sätt – detta är ett av dom.

Nåja. Present fick han. Och till helgen blir det godmat. (Och.. ja! Det STÅR God Jul på paketet. Flera gånger.. det är bus som hjälpt mig slå in och han skulle absolut ha dit ett gäng etiketter.)

3 kommentarer

 1. Cia

  Vilket vackert papper!!!

  Ja presenten såg mysig ut den med. Jag konstaterade hemma att morgonrockar blivit onödiga sedan rökningen upphörde. Nu går jag eventuellt i pyjamas. men så är jag alltid het också.

  Går fortfarande i flipflops, försökte med andra skor men höll på att förgås av hettan.

 2. Åsa

  Vilken bra present! Ja, förutom förkylningen då…
  Hoppas han mår bättre tills i morgon, och kan njuta av den goda maten och fin champagne!

  Jag tänkte i lördags få lite bra bilder backstage att skicka till dig… men Tobias gick bara rätt in i bussen… kollade knappt åt oss. Trist, men jag misstänker att han inte la sig ensam 😉 De andra killarna var trevliga, de gick ut sen, på ”Rockbaren”, och vi hade kunnat hängt på. Men vi var rejält trötta, efter att ha sovit tre timmar natten innan + travande på bokmässan, så vi gick till hotellet och la oss istället. Fast hade Tobi hängt med hade vi nog fått nya krafter 😉

 3. Camilla

  Grattis till maken! 🙂
  Trist att fira sin födelsedag förkyld. Hoppas att han piggnar på sig på en Ipren och kan fira med lite god mat till kvällen.
  Fina presenter. Morgonrocken ser riktigt varm och gosig ut.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑