Hmmm… höstlikt ute!

Sol och KALLT… brrrrr.. nu är det VERKLIGEN höst (och om det tycker jag: INTE!) Den här helgen, när bus fyller år, brukar vi kunna fira utomhus. Nåt år satt jag i bikini nästan hela dagen och sprang bara ned i matkällaren och hämtade tårta när någon skulle ha.

I år får vi nästan ha vantar utomhus… Bläää. Det var +1 grad i natt. Fortsätter det så här har vi ju första frostnatten vilken natt som helst. Jösses, och det är bara sista augusti idag!

Sen känns det dessutom så där lagomt trist att det är måndag imorgon. Jag har en TUNG vecka framför mig: Klockan sex-öppning två dagar (måndag och torsdag), senstängning fredag och ett möte på måndagkväll. HOPPAS, HOPPAS denna vecka går FORT. Jag vill ha helg igen.

Usch, nu blev det ett klagoinlägg… bäst att fixa till det lite.

Jag har fått gjort massor idag: Tvättat, veckohandlat, dammsugit, slängt ut och vädrat sängkläderna, varit med tårta och makens morfar (som inte orkade komma på kalaset igår), fixat glass som bus ska få bjuda på sin förskola när han ska dit nästa gång (måndag eller tisdag). Och snart ska vi grilla kycklingfiléer. Mums…  😆

(såja, nu såg det lite mer positivt ut!)

1 kommentar

  1. Cia

    Man får klaga! det är skönt att veta att andra känner precis som man själv gör. Jag såg hösten på väg till Ms mamma igår… Gula löv…FÖRFÄRLIGT! Du är väl ingen ûbermench som inte har dåliga dagar väl? Fast fattar vad du menar, känner mig som en gnällkärring rätt ofta i min blogg 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑