Kalasat hela dagen

 Pust…

Nu har vi kalasat klart. Bus låg snällt kvar i sin säng (som vanligt) och väntade tills hans nattsuddande föräldrar vaknat (ca 8:30) och därmed kom in och sjöng för honom. Överlycklig fick han ett gäng paket, varav favoriten var ritstaffliet från IKEA. Passade min ritande pojke perfekt, som jag trodde.

kalas5

Sen fixade vi till lite grand här hemma, bakade en reservtårta och dammsög lite smulor.

kalas4

Till lunch fick det bli hämtpizza, och det var tur det för innan vi hade fått hem pizzan kom första gratulanten. Sen fyllde det på med gäster i jämn takt.

Rosapantertårtan var faktiskt jättegod och alla monsterbollar (utom två) blev uppätna.

kalas1

kalas2

Barnen fiskade i fiskdamm och hade mäkta roligt åt napp som min bh, en blöja, en strumpa eller en plasthandske. Självklart blev det även en godispåse – tillslut – för allihopa.

Bus tyckte dom stökade till i hans rum och gillade INTE att behöva städa efter alla åkt. Trots att vi hjälpte till. Men eftersom vi skulle bygga ihop favoritpresent nummer två när rummet var städat så gick det fint att plocka ihop i alla fall.

Han fick nämligen riddarborgen han önskat sig. Då blev han väldigt glad!

Sen tog jag och maken en promenad (och snippade även in på Coop bygg för att kolla färg och tapeter och lite annat till Lilla Gula Huset) men bus ville hellre leka ute på gården.

När vi promenerat klart hämtade vi hem honom, slängde in honom i duschen och nu ser han Bolibompa medan vi tar oss en drink. Och jag har möblerat om lite i hans rum så att både borgen och målarstaffliet kom i fokus…

kalas3 Kalas6

Ska själv ta mig en dusch och sen blir det middag hos svärmor.

Sååå skönt att slippa laga mat efter allt folk.

5 kommentarer

 1. Malin

  GRATTA 5 ÅRINGEN FRÅN OSS!
  MVH GRANNARNA TVÄRS ÖVER GATAN

 2. Cia

  Låter som en förfärligt lyckad dag. Jag tror att jag skulle gilla att leka med bus nya saker, naturligtvis utan att stöka till 😉

 3. M i n d i

  Men åh så mycket gott det fanns här!!!!! Iiiiiihhhhhhh! 🙂
  Har du två bloggar?????
  Vad är BEA och AGNES??? Berätta för en som inte hänger med! 😉
  Menar du turkisk peppar så får du gärna skicka över lite då jag älskar sånna.

  Kramis

 4. Sanna

  Lillgrabben ser ut att ha fått en fint kalas – vilka fina presenter och smarriga tårtor. Känner igen det där med att de inte vill att kompisarna ska stöka ned på rummet. Som tur var hade vi kalaset utomhus då Belle fyllde år…men nu är det ju rena höstvädret….brrr så kallt det är vissa mornar.
  Stort grattis till din söta son!
  Kram!
  Sanna

 5. Maria

  Vilket fint kalas han fick. Och vilka grejer. Skrattar dock åt att han tålmodigt låg och vänta till 8.30 *S*. Tänk mina barn som brukar vakna 6.30 hade aaaaaldrig kunnat vänta så länge *hihi*. Kram på dig, du världens bästa festfixare !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑