Höstfix

Vårt kök har varit Lila och vitt sen fyra dagar efter julafton. Nu ska det bli höstfixat.  Jag har redan slitit ned panellängder och hissgardinen. Och efter jag fått i mig lite stärkande koffein ska jag ta i tu med fönsterputsningen. Sen så kan vi förhoppningsvis njuta av den grillade kycklingfilén i ett höstfixat kök.

Så här ser det ut just nu… rörigt…

5 kommentarer

 1. Sanna

  Härligt med höststädning – det gör gott för själen. Jag ska börja jag också till veckan. Det känns som ett mycket kladdigt hus efter en lång sommar med barn. Allt ska skuras – kylskåp, bakom tvättmaskinen, i alla trånga vrår som man annars skyndar förbi, lister, fönsterputs och riktigt gno rent. Jag längtar faktiskt!!!!
  Ja, visst känns det höst i luften. Det är så klar luft och doftar härligt. Jag ska börja med ordentliga promenader snart också.
  Ha en fortsatt trevlig lördag!
  Sanna

 2. Camilla

  Mmm, visst är det mysigt med hösten?! Nu vill man fixa inne, greja,rusta och tända en massa värmeljus och annat mys.

 3. Malin

  Ha… Då skulle du se vårt kök nu… Det är katastrofrörigt. Vi gör något här hemma som Tommy kallar 5S…..

 4. Cia

  Tja här är det redan piffat… Jag väntar till Jul 😉

 5. Hanna

  Jag har brukat se till att ”alla” ingredienser till allt alltid finns hemma, så kan man laga det man känner för. Men det känns som att det blir roligare mat om har funderat ut riktiga måltider, så det är nog därför jag försöker veckoplanera nu. Brukar handla på helgerna, ibland ena dagen och ibland båda, beroende på hur mycket plats sakerna tar. Kör dem tillsammans med Tesla i barnvagnen. Egentligen skulle jag kunna handla på väg hem från jobbet också, eftersom jag passerar centrum, men då har jag oftast ingen ork… Så det här systemet blir nog bra. =) Dessutom har jag övat på veckoplanering hela sommaren hos mamma, så jag börjar bli rätt van.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑