Köket – hösten 10

Nu så…

Köket är höstfixat.  (Så när som på att den trasiga diskmaskinen fortfarande står halvt utdragen under diskbänken och väntar på att bytas ut mot den nya – förhoppningsvis fungerande –  dito som står och tar plats i hallen! ) Och vi har avnjutit VÄRLDENS möraste grillade kycklingfiléer i nystädat kök. Eventuellt tar jag tag i vårt sovrum – eller busungens rum – imorgon.

Premiär var det också för tända ljus till middagen. Bara att inse att det börjar vara dags. Åtminstone om man äter middag vid 20-snåret som det blir idag.

Bara för skoj skull kan jag tala om att glaskrosset under det vita porslinshjärtat är från en havererad duschvägg. Hemma hos mina föräldrar gick det lite snett när en dito skulle  monteras och VIPS så såg hela duschväggen ut som i våra glaskoppar….  Så kan det gå!

5 kommentarer

 1. Carina

  Vi tände också ljus till gärdagens middag som faktiskt blev ännu senare än er, 20.30 🙂

 2. Åsa

  Vad fint du gjort det!
  Och vad smart att använda resterna av duschvääggen så! =)
  Men visst kan det vara mysigt med de mörkare kvällarna nu, när man kan tända lite ljus igen…

 3. Cia

  Hahah lite dyrt glaskross…men det brukar inte vara billigt i lösvikt heller.

  Nej det blev inte dyrt. dom fick en ny duschvägg på garantin…Den liksom ”expoloderade” på ett sätt som inte är normalt, tydligen. Dom fick bara lite extra jobb och mycket att städa!

 4. trollmor

  Mysigt! Hösten är ljusens tid .
  kram ewa

 5. Camilla

  Det märks att ni har haft sämre väder än vi i helgen… vi har knappt varit inomhus en sekund. 🙂
  Kul att höstfixa och höstpiffa lite inne. Jag måste ta ner mina vita gardiner och sätta upp något höstigare jag också. Kanske nästa helg.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑