Hunnit massor i Lilla Gula Huset

Tjoho vad vi hunnit mycket idag…  *glad*

Vi har kört två lass med möbler och prylar till Lilla Gula Huset och det har gått hur bra som helst att packa upp och börja stuva.  Bus fullkomligen älskar att vara där. Jag har några bilder på hur det ser ut nu, men det får komma senare…

Vi saknar fortfarande lite möbler. Bland annat ett köksbord. Just nu sitter vi vid nåt lågt typ soffbord när vi dricker kaffe, men so what!?

Våra sängar är ju heller inte på plats. Dom kommer nog nästa vecka, eller möjligen veckan därpå. Men eftersom vårt rum är det rum som är minst klart (läs mest att göra i) gör det ju inte nåt.

Imorgon ska vi börja riva ut de väggfasta sängarna i vårt blivande sommarstugesovrum och sen ska vi väl roa oss med att montera nån säng (åt bus eller åt svärmor.)

Men nu ska vi äntligen få oss lite mat. Vi har inte ätit middag än och klockan är nästan halv nio.  Tur vi får middag hos svärmor.

Digitala Rosa Bandet - ROSA '08: Linda / Candygirl

Bröstcancerfonden – Digitala Rosa Bandet

4 kommentarer

 1. trollmor

  Vad roligt det måste vara att få sätta händerna i husprojektet.
  Är det långt från eran bostad det ligger ?
  Förstår att Bus gillar att vara där.
  Kram på dig
  ewa

 2. Svärmor

  Tack Linda för att du engagerar dig i insamlingen till Bröstcancerfonden!!!!
  😆 😆 😆

 3. Cia

  ja ert sovrum är jag verkligen nyfiken på att se före och efterbilder på. Tror nämligen att ”bara” lite färg kommer göra STOR skillnad!

 4. candygirl

  Trollmor: bra precis 2,5 mil hemifrån. Lagom långt. Man hinner dit och fixa över dagen. Men sen när man börjar ”vara där” lite mer ”på riktigt” är man tillräckligt långt borta för att inte åka hem så fort nån vill nåt! Haha… Men det är ändå nära hem OM det händer nåt!
  Cia: Nu är de fyra fula sängarna borta också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑