Några bilder från dagen

Lilla gula huset lördag

Sorry.. men min helg läggs  helt och hållet på Lilla Gula Huset. Så några andra bilder än därifrån har jag inte att erbjuda.

Efter första lasset prylar tog vi kaffepaus – med tårta. Överbliven 5-årstårta, som självklart förvarats i frysen.. Passade utmärkt efter en del bärande.

Sen åkte jag och maken en till sväng och hämtade saker. Bus och svärmor stannade kvar och fixade.  När vi kom med nästa lass hade vi bland annat med oss bus säng. Dock utan ben. Vi hittade bara tre ben, så vi lämnade dom och tänkte att vi får köpa nya på IKEA. Men när vi lyfte av resårkärnan från släpte var fjärde benet där. Så imorgon får han ben på sin säng. Han saknar ju även ett litet bord, en byrå och kanske nån hylla. Men det syns redan nu att han kommer få ett mysigt rum i stugan.

I vardagsrummet är soffan på plats. Och soffbordet. Gungstolen är 1800-tal och vi vet inte riktig vad vi ska göra med den . Just nu känns det som att den är finast att bara behålla som den är.. med färgen flagnade i stora bitar. Mitt gamla dragspel passar i alla fall perfekt brevid. Det har annars fått förpassas till förrådet eftersom jag aldrig spelar dragspel idag. Jag spelar nästan uteslutande gitarr, eftersom det funkar på jobbet. Men håll med om att jag äger ett vackert spel!

Middag blev det också till slut. Vid kvart i nio. Lamm i tomatsås. Mmmmm…. det passade perfekt i våra hungriga magar. Lite vin slank också ned, så nu får vi vänta med att åka till Lilla Gula Huset i morgon. Men vi hade ändå inte tänkt åka förrän framåt em…. det är annat vi måste fixa innan… till exempel lite tvätt. Och så är det ju bra om man hinner sova också..

Och som jag befarade går denna helg allt för snabbt.

Vi skulle egentligen behöva åka på ett treårskalas imorgon. Men tiden räcker inte till. Vi har lånat släp denna helg och då gäller det att utnyttja tiden…Digitala Rosa Bandet - ROSA '08: Linda / Candygirl

Bröstcancerfonden – Digitala Rosa Bandet

7 kommentarer

 1. m a r i a

  Aha…så dina blir åxå varma……. 🙄

  Jobba på i det gula huset!! 😆

 2. MissyElliot

  När man ser er börja möblera så ser inte lilla gula huset så litet ut ju. Det är ju massvis med plats!
  😉

 3. Petra

  Gud vad mysigt ni kommer få i er stuga. Tänk vad ni kommer kunna njuta.

 4. Cia

  Det kommer väl att gå att blogga därifrån ❓ 😯 Orolig!

 5. candygirl

  MissyElliot – Jepp. Det finns utrymme, men vi är ju fyra pers så jättestort är det ju inte!
  Petra – Ja vi tror att det kommer bli bra!
  Cia – Jodå.. bara man skaffar mobilt bredband så… får väl se hur vi gör med det!

 6. Veronica

  Det både ser och låter otroligt mysigt!

 7. Cinsaga

  Gungstolen är ju jättefin ! Behåll den som den är eller måla den svart – det kunde nog bli lite snyggt tror jag.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑