Ikväll leker jag cirkus på hemmaplan

provar4

Mina damer och herrar, unga och gamla, pojkar och flickor… tillåt mig presentera: urusla oskarpa bilder (som maken fotat) på en cirkusdirektörska utan smink och utan löshår. (men så är det ju ”bara” onsdag… på fredad DÅ NI!!!!!)

För – om man tänker bort oskärpan. Och tänker dit lite extra hår. Och en JÄKLA massa rosa och svart smink. Och jättestora örhängen. Då kan man börja ana hur jag kommer se ut fredag och lördag.

hatt

Min hatt (och nu är bilden skarp – för den här har jag fotat själv!!!!) är liten och rosa. Och hemmatillverkad. Fastklistrad på ett diadem. Kommer passa mitt löshår (som jag hade på nyår: se här) kommer bli perfekt!!!

provar2

Nu har vi suddig bild igen.. och eftersom det är jag som har skon på min fot och någon annan som fotar så är jag icke ansvarig för oskärpan. Jag väljer mellan dom här – näst intill vulgära skor – och dessa:

provar3

Betydligt mer ”rumsrent”.

Tror dock jag valt klart. Det blir dom vulgära!

provar1

Och om jag ser till att inte ta allt för minimala trosor så kan jag köra utan korta tights. !!!!

Som sagt: Tänkt till lite (läs MYCKET )smink mycket extra hår och lite mera glitter. Mina handskar (utan fingrar – för då kan jag ju inte spela) ska ha dom där rosa rosetterna knytna upptill.

Lovar er minst en bild på hur jag ser ut när allt är klart. Det här är liksom bara testning…

 

5 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Japp de vulgära skorna blir klockrena ihop med den klänningen, kommer bli gryyymt bra 😀

 2. Alina

  härligt! 😀

 3. Therese - Sockenvägens Söta

  Svar – japp nu är julen slut så tillvida att granen åkte, men tre flaskor glögg står kavar i skafferiet å luran ville dricka glögg ikväll, så lite julfeelings har vi ändå 😀

 4. Junitjej

  Så kul med cirkus!

 5. Pernilla

  Alltså, barnen måste älska dej! Du är så fin.
  /P

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑