En clown utan näsa…

clown1

Den här clownen är rätt stor. Jag har tecknat den i A2 format – dvs på ett ungefär 40×60 cm. Tecknad med tusch och färglagd med detsamma:

clown2

Men som ni ser så saknar han en av clownens viktigaste kännetecken: Näsan.

Men den ska inte jag sätta det – det ska barnen, på Barnmässan. Med hjälp av en stor magnetförsedd flirtkula. Och prickar dom rätt  – utan att titta – så blir det så här:

clown3

Coolt va?

Ni kommer väl och besöker vår monter, slår lite kullerbyttor och balanserar på ”lina” samt testar sätta på näsan på clownen under helgen???? Och så glömmer ni inte att komma upp i manegen och sjunga cirkussånger med mig!

 

 

5 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Så fin clown, och kulig idé! 😀 KRAM KRAM!

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Svar – Vi var kloka och isolerade ORDENTLIGT både väggar, golv och tak, så värmen hålls kvar när solen lyser 😀 Dock kyligare i dag då solen inte behagar visa sig, men tulpanerna mår fint där ute iaf!

 3. Pernilla

  Så fin! Du är verkligen helt fantastisk med penna och papper. Ja, eller så som du brukar få till dina alster. Önskar jag kunde, men Nix! Är inge bra alls på det.
  Kommer inte på mässan man hade jag bott i dina trakter, hade jag garanterat kommit.
  /P

 4. Åsa

  Synd att det inte är lite närmare… då hade jag kommit och kastat näsa hos dej!

  Svar: hade nog hellre sett att du kom och sjung cirkussånger och sen kom och käkade oxfile och tog ett glas rött – som vi ska göra på lördagkväll, när mässan är över…

 5. Junitjej

  Du är fantastiskt duktig på att teckna!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑