Ingen snö än

frysna rönnbär

Här har inte varit många frostnätter i höst. Ett fåtal bara.. Men rönnbären har frysit, tror jag. Fast idag såg dom mer blöta än frusna ut.

Enligt väderprognosen har vi ingen snö på gång inom den närmaste veckan. Skulle vara en natt med kallgrader, annars är det varmgrader både dag och natt. Jag hoppas det håller i sig. Visst har vi sjukt mörkt nu, innan snön kommer. Men vi hinner ha snö så hiskeligt länge så jag tycker gott vi kan få vara utan den ett tag till…

7 kommentarer

 1. trollmor

  Jag längtar efter snö ! Eller åtminstone att det fryser på lite för här är vägen slirig och blöt. Hunden drar in grus att vi snart kan sälja ett flak.
  Rönnbären är vackra .Utanför min butik har jag en rönn full av bär och sidensvansarna kommer i stora flockar och äter av de frysna bären och blir då fulla. Flyger in i skyltfönstret och dör. De är väldigt olustigt. Kunder kommer in hela tiden och påpekar detta.
  Kram ewa

 2. Cinsaga

  Nädu, snön får gärna vänta ett tag !!! Men jisses vad tidigt det blir mörkt ute just nu – huuuuuh.

 3. Cia

  Jag vill bara ha snö en 1½vecka. precis innan Jul och sedan fram till precis efter nyår. Resten av året ser jag helst att det är snöfritt.

 4. Petra

  Jag vill inte ha snö, fast samtidigt vill jag det ….
  Det är julkänslan som kommer med snö men samtidigt jobbet med alla kläder…. Jag blir aldrig nöjd 😆 // Sol

 5. evans

  I natt fick vi årets första snö… Isac och hundarna tycker att det är kul i alla fall!

 6. Cia

  Nu är du utmanad av både mig och Petra!

 7. T H E R R E fotoblogg

  Igår kom första snön här! 😀

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑