Utmaning – sanningar om Linda

Jag har blivit utmanad av Petra och Cia. Det hela handlar om att berätta 7 saker om sig själv, både alldagliga och knäppa. Precis samma utmaning gjorde jag för nästan exakt ett år sen, så jag antar att jag kan göra den igen! ..

Men här kommer mina svar!

1. Jag har jättesvårt för att vara tyst. Jag måste prata/sjunga/tralla hela tiden. Utom när jag sover – då är jag nästan alltid tyst. Numera. Tidigare pratade jag jättemycket i sömn.

2. Jag har kräkfobi. Nästan. Är så grymt rädd för att jag eller nån annan här hemma (eller på jobbet) ska få magsjuka. Så varje gång det cirkulerar proppar jag mig full med vitpeppar. Lärde bus svälja dessa pepparkorn tidigt, för säkerhet skull.

3. Jag hade hela mitt flickrum  i det närmaste tapetserat av affischer med Europe, främst Joey Tempest, när det begav sig. Guuuud så bra dom var. Och jösses vad snygg jag tyckte Joey var! *suckar*

4. Inget av bus dopnamn har nån som helst släktanknytning. Förnamnet är valt för att vi tyckte det var fint (och inte så många barn som heter så) och andra namnet är faktiskt valt pga sångaren i Powermetalbandet Edguy, som jag gillade skarpt (nu har dom sunkat till sig, men deras  tre första skivor var GRYMMA) och jag har sett dom live två gånger. När han blir större ska han få veta vem han är döpt efter!

5. Jag tänkte bli journalist när jag gick i skolan. Men man skulle vara 20 år för att söka in på journalistlinjen här, och då började jag jobba efter gymnasiet. Sen hann jag ändra mig och sökte in till förskollärare när jag var 21 – och sen blev det som det blev!

6. Jag biter på naglarna i perioder. Bestämmer jag mig för att ”sluta” kan jag få jättelånga och fina naglar. Men så fort nån går av, (eller att det är dags att börja jobba igen – och då funkar inte lååånga naglar) så faller jag dit igen och knaprar. Nu inför jul är det dags att ”sluta” igen…

7. Jag är jättejobbig att ha att göra med som kund om företaget i fråga inte sköter sig. Jag blir värsta bitchen och skriver syrliga/arga/irriterade brev, alternativt ringer och påpekar vad som är fel. Jag brukar få rätt i slutändan. Men det har hänt att jag inte är välkommen som kund därefter. Faktiskt. Men det struntar jag i, för har man gjort ett uppenbart fel och inte kan stå för det tänker jag ändå inte handla där mer. Men sakerna jag beställt ska jag minsann ha innan dom slipper mig! Så det så!

Jag utmanar nu:

Fröken Evans
Missy Elliot
Sofie
Malin
Kraaam
Cinsaga
SannaMarie

Regler:
– Skriv reglerna i ett inlägg och länka gärna den som har utmanat dig.
– Berätta 7 saker om dig själv (alldagliga och knäppa).
– Utmana 7 andra bloggare genom att länka till dem.
– Tala om för dem att de har blivit utmanade.

8 kommentarer

 1. MissyElliot

  Vilka kuliga sanninga om dig. Jag har gjort den också innan, tror jag…Ska kolla men annars gör jag den så gärna igen….Så fort jag hinner 😉
  kramiz

 2. Petra

  Jag vill höra om hur du lyckas bli ovälkommen kund. Det låter ju fantastiskt spännande!

 3. evans

  Jag tror att jag gjorde den i samma veva som du gjorde din förra gången. Ska fundera på om jag kommer på några fler sanningar om mig själv!

 4. Cinsaga

  Ska tänka ut några sanningar och fixa den ! Härlig bild på isen förresten

 5. Hanneles jul

  Jag är en mesig kund, de andra är också människor, trötta kanske eller nåt 😳

 6. Cia

  Ohhh sjuan är jag i ett nötskal. Men jag nöjer mig inte bara med att klaga på dem, jag sprider min irritation till så många jag kan.
  Håller inte med Hannele… Visst är de människor som jobbar men det är företagens idéer de får försvara. Eller fel de gjort allts får de ta det med företaget eller den som gjort fel. Jag som kund ska inte behöva lida.
  Får jag bra service däremot talar jag om det både för personal och sprider det vidare. Så jag är inte bara en häxa.

 7. T H E R R E fotoblogg

  Haha, nu måste du ju berätta hur du blev portad som kund! 😉

 8. Kraaam

  Joey Tempest VAR ju bra och jättekul info om din journalist drömmar 🙂 Lite av det lever väl du ut här fast det är bara din story som kommer fram 🙂
  Jag gjorde den här utmaningen för någon månad sedan så jag nöjer mig med att läsa alla andras denna gång 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑