Inget för Catwalken

badskor

Skitfult – om ni frågar mig. Men tydligen absolut ett måste på stränderna i Kroatien. Och då Sportamore hade helgpris på ovanstående för två helger sen slog jag till…

Makens tog jag en storlek mindre än vad han har egentligen – och dom satt som strumpor. Perfekt. Åt mig och bus tog jag den storlek vi faktiskt har – och dom hade en cm till godo. Så för att koll att dom faktiskt sitter på som dom ska i vattnet spolade vi upp lite i badkaret och traskade runt. Dom satt hur bra som helst.

Så nu är vi redo för klapperstensstränder och sjöborrar (eller kråkebollar som det visst heter på Norska)

Och förresten – ni gissar bra. Fortsätt i 4000-inläggstävlingen; https://www.candygirl.nu/2013/06/10/en-liten-tavling-vad-ar-detta/

8 kommentarer

 1. Junitjej

  Varför måste man ha sådana där?

  Svar: PGA det jag skrev: klapperstenstränder och sjöborrar

 2. Hanna

  Vad bra att de passade.

 3. lillkakan

  haha!! sånna hade vi med på kreta bal.=0)
  man känner sig extra snygga i dom =0) men bättre de än att kliva på vassa stenar eller annat !
  Idag tror jag banne mig att tabletterna börjat att värka!!! inte en dag för sent!!
  Jag kan till och med äta en fralla utan att det gjorde ont! =0)
  ha en bra torsdag!!! =0))

 4. lillkakan

  inte kreta bal…bla ska det va =0)

 5. Åsa

  jag tror allt att ni klarar er ändå annars… Fast bra att vara försiktig! =)

 6. Camilla

  Oj… ha ha! Vi köpte på plats i Kroatien, de var faktiskt lite snyggare än era om jag får vara ärlig. 😉 Det var mer som tofflor med tjock botten. Jag köpte rosa och maken gul/blå om jag inte minns helt fel. Vi såg ett par sjöborrar faktiskt, så det är bra att gardera sig med badskor.

 7. ☆ Cia

  Hahahah ja de var fula, men de M och jag har blir kokheta, de här verkar bättre!

 8. Hanna

  Under vattnet såg de mindre fula ut. =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑