JAAA!!!

I söndagskväll bokade jag årets semesterresa. Och i år blir det INTE Grekland, för ovanlighetens skull. Vi ska istället till Kroatien.

I år valde vi att lägga på några tusenlappar för att få resan från a till b och hem igen istället för att fixa allt själv – som jag brukar (=reguljärflyg, eget fixat boende och egen transfer). Vi har ju aldrig varit i Kroatien och känner inte landet, deras rutiner, taxi, hotell osv. Så vi valde den enkla, men lite dyrare, vägen: Charter. Med Apollo.

Vi flyger till Split den 29 juni på kvällen och ska bo 14 dagar i en by på Makarska Rivieran som heter Podgora Hotellet heter Villa Skala och ligger bara 30 meter från stranden – om man får tro researrangören.

Så nu måste vi lära oss lite om Kroatien. Och fixa flyg Luleå-Stockholm-Luleå.

(bilderna är ”lånade” från Apollo )

8 kommentarer

 1. Maria Eliasson

  Men oj vad spännande !!! Dit har vi oxå tänkt att åka. Var jättenära att det blev en resa just dit men så blev det tillslut Paris istället. Men kanske nästa år. Ska bli jättekul att få höra allt. Oooo vad vi var har se fram emot båda två nu 😀 Kram kram

 2. ☆ Cia

  Nu var det fullbokat då på Villa Skala så vi kunde inte överraska med att dyka upp där vi med 😛

 3. soffie

  men ååå va härligt vi sticker till Spanien v 9 sen åker vi igen direkt då skolan slutar å stannar i 2 veckor men den resan är ännu inte bokad:) Kroatien är ett ställe jag med skulle vilja till men gubben tyckte det va så bra på fastlandet i Spanien å vi kan flyga Ryan Air direkt härifrån karlstad så det får bli dit igen 🙂 Underbart nu har vi båda massor att se fram till !!!

 4. Camilla

  Podgora ser kanonmysigt ut, en kollega var där för ett par år sedan. 🙂 Vi har bara varit i Zadar längst söderut, så ni ska längre söderut i Kroatien alltså. Det ser bergigt och fint ut där. 🙂

 5. Pernilla

  Åhh så härligt.
  Sommartid brukar vi senestra hemma. Bor ju liksom i sommarpatadiset.
  Men vår eller höst önskar jag mig ofta bort.
  /P

  Svar: Ja det förstår jag att du gör. Vi har också fina somrar – oftast – om än inte lika långa som hos er. Men eftersom jag bor vid kusten så brukar vi klara oss bra från trågregn. Vissa år. Och kommer värmen ligger den gärna kvar ett tag här vid bottenviken. Men det är ändå skönt att kommaiväg. Garanterad sol. Garanterad värme. Och slöhet.

  Jag skulle gärna åka hösten. Men det ärju det där med skolan. Och semesterdagar också förståss…

 6. Junitjej

  Ha en underbar resa!!

 7. Linda aka Javamorsan

  Låter underbart! I år blir det ingen resa för oss men nästa år är det tänkt att vi skall ner till Italien och hälsa på makens släkt 🙂

 8. Therese - Sockenvägens Söta

  Grymt avis, har varit i kroatsien å vill gärn åka dit igen… KRAM

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑