Leker med elden

I fredagskväll – den fjärde januari – var det en helt otroligt vacker stjärnhimmel. Jag har aldrig fotat en stjärnhimmel så jag tänkte testa. Men trots att jag valde att ha 60 sekunders slutartid blev det inte mycket att hurra för. Små skitvita prickar på svart botten. Näe…

Men när jag ändå var ute i kylan (det var 14 grader kall och jag hade på tok för lite kläder) och kameran stod stadigt på stativ passade jag på att leka lite.

Jag ställde kameran på 15 sekunders slutartid, tände ett tomtebloss, tryckte på avtryckaren, sprang fram, ritade med blosset i luften, och sprang tillbaka bakom kameran och släckte blosset. Visst blev det coolt?

På bilden nedan har jag 30 sekunders slutartid, men det blev nog så ljust. Man ser mig lite tydligare.  Och en medhjälpare skulle inte skadat. Då hade jag sluppit linjen när jag sprang in och ut med blosset. Fast å andra sidan blev det lite roligt.. som et rep med ett hjärta på…

7 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Wow cool idé!!! KRAM

 2. Pernilla

  Men va coolt!
  /P

 3. soffie

  men va fint det blev.

 4. Åsa L

  Fräckt 🙂

 5. Camilla

  Verkligen häftigt. 🙂 Du kan du. Synd att inte stjärnhimmeln blev bra.

 6. Maria Eliasson

  Jag tycker det blev superhäftigt !

 7. Hanna

  Oj, vad duktig du är på att rita rakt i luften. 😉

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑