Jag har fått en dotter!

jonna

Klart man måste testa mammas hår... eller kanske det var mamma som ville testa det på bus?

Nåja, hur som helst så testade vi tillsammans. Och om inte annat kan man ju se att man kan ha riktigt kort hår för att det ska funka med Clip-on-hår. Här har jag inte ens satt i alla tränsar. Två långa struntade jag i att sätta fast. Dels tyckte han det var lite besvärligt och dels var det ju ändå bara på skoj. Så på bus ser man skarven rätt tydligt. Men med ett par tränsar till skulle man nog inte gjort det. Haha…

Min lilla söta dotter… eller nåt! (kommer han hem och presenterar sin pojkvän när han är i tonåren får jag väl ta på mig skulden… 😉 )

7 kommentarer

 1. Petra

  En mycket fin dott…. Nä son var det ju ja 😆

 2. Therre

  Haha, han kommer hata dig om ett par år för dessa bilder 😈 😎

 3. Cia

  Blev väldigt förtjust i bilden längst ner, han ser både stolt och glad ut. Kommer han hem med en pojkvän så beror det nog inte på dig i alla fall 😉
  Blir han däremot långhårig hårdrockare så beror det på dig… Det är jag i alla fall övertygad om. Går det att headbanga med löshår?

 4. tussegumman

  Helt klart en hårdrockare! Etype med sitt långa…. 😀 I bland måste man testa gränserna. Som när min man tog på sig min klänning med sina håriga ben den var en syn skall jag lova trots att han är superhetro!! ha det gott/Kram tussegumman

 5. Farmor

  Jag tycker det är misstänkt likt Pippi Långstrump… 🙄

 6. evans

  Vad gulligt! Man får passa på att göra så när de är små, för när de är större (tonåringar) går det inte 🙂

 7. MissyElliot

  Åh, det är de bilderna som kommer att hamna på studentskylten i framtiden kanske?
  😆

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑