Firat svärmor

grattiskort

Idag fyller världens bästa svärmor år. Men eftersom hon ska åka iväg och inte kommer hem förrän efter vi stuckit på vår semester imorgon, firade vi igår.

Jordgubbar, glass och maränger. Och ett jättegott dessertvin.

Kortet gjorde jag igår kväll och eftersom påsen med presenter var svart fick kortet matcha. (Innehållet då?  Lyxpedikyr med avslutande lackning… 🙂 )

5 kommentarer

 1. Charlotte

  Vad härligt när svärmödrar är trevligare än myten om dem, vilket de nästan alltid är. Jag har också haft tur och har en urgullig svärmor, eller vad heter det när man inte är gifta… sambomamma?

 2. Petra

  Härligt med lite papperspyssel 🙂 nu närjag är ledig ska jag försöka pyssla lite, har likso inte blivit av den sista tiden 🙁 hoppas bara att maken inte får dåndimpen när han inser att det mesta av packningen som vi ska ha med oss till landet inte är kläder till barnen, utan mina scrappsaker 😆 // Sol på Er

 3. Cia

  Kan inte påstå att jag mött någon doirekt gullig svärmor. Trodde det ett tag tills hon slog om och blev tokkonstig. Min egen mamma är en bedrövlig svärmor en riktig ragata skulle jag vilja säga. Får alltid ha lite försvarställning så att hon inte ger sig på eventuell fästman med sin vassa tunga.

 4. Maria

  Vilken fin present. Som vanligt är du världsbäst på pyssel 🙂 Jag har ”utmanat dig” i min blogg. Kram på dig

 5. Svärmor

  Jag är så lyckligt lottad som har världens bästa sonhustru, alltid glad, omtänksam och klok. Jag älskar dig! Kram och tack för den fina presenten!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑