Jaha. Så var det söndagkväll…igen

image

Nu har jag krypit ned i renbäddad säng — med bok och tidning.

Idag fick vi ingen sol... men toklinda var ute i värsta snöyran och åkte skidor ändå…. 8,5 km precis som igår. Tokig motvind utåt havs (och självklart härlig medvind hemåt). Snön kom i sidled så ibland såg jag nästan inget. Men eftersom det bara är ett par cm snö så var spåret isigt och lättåkt. Weeee liksom. (Men ni får inte se några foton. Skulle tro att mobilen hade blivit vattensjuk om jag halat fram den i snövädret…)

I övrigt så:
– Har Vinet jäst klart och är nu omtappat för klarning.

– är ungen piggare. Det är dock inte maken.

– har vi som vanligt  proppat i oss god mat. Hör liksom helgen till.

– så har jag hunnit städa lite… både i Gula Huset och hemma (där två rum fick nygamla gardiner) samt tvättat.

Kanonhelg, alltså…

Nu laddar jag om för en ny jobbvecka.

3 kommentarer

 1. Åsa

  Låter perfekt!
  Ha en fortsatt fin måndag!!

 2. Riitta

  Åh vilken jäkla energi du har!! Önskar er en underbar vår1

 3. Camilla

  Släke var jättejättebra! Har haft den som pocket och då var boken grön. Jag tror att den handlade om ett båthus vid kusten på Gotland med ett lik… som luktade släke?!
  Jag har Östlunds senaste i min bokhög från bokrean.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑