Jobbets kalenderlucka 4 och ändrade helgplaner

lucka4

En fredagslucka med lite räkning i jobbets kalender. Nu var ju jag inte ett dugg närvarande. Men jag visar ändå luckan. Jag har ju skrivit alla luckor och ställt i ordning dom så även om jag inte är med själv så kan jag ju visa vad jag TÄNKT ska hända på förmiddagen den aktuella dagen.
Nu blir det inga uppdrag lördag och söndag. Dock finns det julkulor (pumlor) för dessa dagar. På måndag är det ett nytt uppdrag. Också då utan mig eftersom jag ska gå hemma och rulla tummarna i en vecka.

Vi tänkte förresten vara hemma denna helg. Men nu när jag ändå inte får göra typ nåt annat än sitta och stirra i väggen efter dom lekt StarWars i mitt öga (ok lite mer får jag göra, men, men…) så funderar vi på att lördagshandla och sen åka en sväng till Lilla Gula Huset imorgon före lunch. Så lagar vi Paella till middag och sover en natt och myser på andra advent.

Ja, så tror jag det blir. Faktiskt.

2 kommentarer

 1. MissyElliot

  Mysigt med en lugn helg framför sig. Var rädd om ditt öga hörrö…

  Appropå kalendern så fick Stora lilla killen tag på 3:an och ville veta vad det stod. Han känner igen en del kortare ord och var nyfiken. Så denna mamman fick ljuga lite och säga att det stod:
  ”Kräv av din älskling att kyssa dina läppar länge”. (Men det stod inte läppar utan bröst! 😆
  kramiz

 2. Sofie

  Hoppas ni får det mysigt i lilla gula huset.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑