Positiva besked

Nu ska jag göra nåt så ovanligt som posta ett inlägg utan bild. (Och det händer inte ofta!!!)

Och jag börjar med att tacka för alla tummar. Dom verkar ha funkat.

Idag lyckades dom nämligen skjuta med laser på undersidan av hålet på näthinnan. Igår fick dom det bara att fästa på ovansidan. Så nu är det fäst nästan runt om. Dom tror att det kommer räcka med detta – eventuellt någon till laserbehandling -men inte någon ”riktig” operation. Jag ska tillbaka nästa torsdag och då hoppas jag att jag får nåt fler positivt besked.

Just nu sitter jag i myskofta med en het kopp te och tänker bänka mig framför TVn.  Bus ville stanna på fritids med sin far (som jobbar där denna vecka) så jag får ta det lugnt helt och hållet själv. Och det är rätt skönt för när jag var hemma drabbades jag av frossa, gråtatacker och hyperventilation – antar att det var chocken som släppte. Jag har varit grymt orolig att det skulle bli operation i Umeå… dom förklarade nämligen hur den skulle gå till och det lät verkligen inte som nåt man gör frivilligt!

Hur som helst så ska jag nu tillbringa en vecka med att ta det lugnt och inte lyfta tunga saker. Så jag blir hemma hela nästa vecka. (Om jag inte gör ett inhopp på fredagmorgon och kompar mina två små luciatåg).

Tack igen för alla uppmuntrande tummhållningar!!!

4 kommentarer

 1. Eva

  Vad skönt för dig! Och vad härligt med lite egentid hemma. Det behövs ibland, tror jag. Känner igen de där spänningarna. Har själv varit och utrett vissa suspekta födelsemärken på kroppen som visade sig totalt ofarliga. Känns som att ett berg lyfts av från bröstet ❗

 2. Cia

  Vad roligt… Ja alla blir nog glada av en kompande Linda… Troligen även Linda själv 😉

 3. Åsa

  Vad skönt! =)

 4. Camillas

  Oh, vad skönt! Både med ögat och födelsemärkena! 🙂
  Härligt att höra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑