John Blund tänkte hälsa på

Jösses vad trött jag var när det var dags för vila med småttingarna idag. Idag var jag som skulle ”sova” med dom och det var vääääldigt nära att jag somnade, jag med. Jag piggnade till när jag kände den där ”nu-känns-det-som-att-jag-faller-känslan” och insåg att jag precis höll på att kliva in i drömmarnas värld. Haha.. det skulle ha sett ut om övrig personal fick komma in och väcka mig för att det var dags för vår veckoplanering    😳

😉

2 kommentarer

  1. Åsa.S

    Svar: Vilken bra smak på stövlar vi har! 😆

    Jag hade aldrig pallat att natta ungar sådär… jag hade somnat på stört!!

  2. Cia

    Tror du inte att de skulle förstått? Jag skulle med all säkerhet ha slumrat in även om jag inte ville. Jag kan sova när jag inte ska och får. När jag ska och måste då funkar det inte alls.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑