Jösses så många pluggar

malmbyrå1

Alltså – jag glömde ta bild på innan… det finns ju på bloggen sen förr – men jag orkar inte söka. Här har vi i alla fall haft en 20 år gammal furubyrå. I lite gammaldags stuk. Nu har vi en mycket mer rymlig och stilrenare dito. En Malm – i vitlaserad ek. Databordet passar nu inte alls.. så det är nästa projekt…

malmbyrå2

Vi ville byta till nytt just för att jag fick ny sänggavel till jul. Nu är det mer samma stuk… och här kan det tänkas att lamporna ska bytas… både ovan säng och i taket. Men det får bli när vi hittar nåt vi gillar som passar.

Vi började skruva i morse 10:45. Tog lunch vid ett. Unnade oss en lunchpromenad mellan två och tre. Och vid fyra tog vi kaffepaus. Ja, middag åt vi ju också – vid halv åtta. Men resten av tiden har vi skruvat. GAhhh… det är såååå många pluggar och skruvar i dessa Malm-byråer.

Först halv tio var vi helt klara. Då stod byråerna på plats och innehållet hade flyttat från dom gamla möblerna till de nya. Och allt skräp var bortforslat till miljöstationen.

Vi blev jättenöjda. Och ganska trötta…

4 kommentarer

 1. Cia

  Jag älskardock era söta tavlor !

 2. Therese - Sockenvägens Söta

  Blev ju jättebra, med byrå å sängborden, passade toppen till nya gaveln! Förstår ni är nöjda! Hoppas veckan startar på bästa sätt för dig! KRAM

 3. Pernilla

  Så fint. Känner inspirationen som sakta kommer till mej. Vårt sovrum är en katastrof. Men så säger tiden något annat. Prioritera, stavas det.
  /P

 4. Pia

  Det blev kanonsnyggt! Vi har också Malm 😉 Kan vara därför jag är lite partisk 😀
  Kramen

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑