Hjärtemiddagen, trasig bil och vinst över latmasken

hjärtesushi2

Det är är godis. Mums…

Och det här är också vad vi åt på Alla Hjärtans Dag. Ungen hade önskat. Och vi var ju inte sena på att nappa på den idén. (och den observanta ser att en variant är hjärteformad! ♥ )

hjärtesushi1

Idag blev det dock enklare variant… potatis/purjolökssoppa… (visserligen med ugnstekta tortilla med skinka och ost till ) men det passade perfekt då maken ringde och inte kom hem från jobbet. Det går inte att vrida om nyckeln i tändningslåset. Gahhh…

Bara att ta svärmors bil och åka 2,5 mil, enkel vägoch hämta hem. Vår bil lämnade vi – den får vi försöka få hem nån annan kväll. Helst utan att behöva bogsera den nämnda sträcka på dålig väg…  (ser liksom tusenlapparna flyga sin kos i samma veva som bilen är tillbaka i stan!! 🙁  )

Här har blåst galet mycket hela dagen. Någon minus och sol. Men som sagt – tokblåst. Så latmasken höll på att vinna över mig. Men så kom jag på att om jag sprang min 7,5 km runda motsols så slapp jag det mesta av motvinden… Perfekt.  Och latmasken blev glad över det tilltaget.

 

6 kommentarer

 1. Camilla

  Tråkigt med bilen, hoppas det inte blir så dyrt och långdraget.
  Din sushi ser sjuuuuuukt god ut!

 2. Pernilla

  Samtidigt som blommorna börjar titta fram här och Talgoxen (tror jag) börjat sjunga som en tok, viner isande vindar runt öronen. Höll på att frysa ihjäl nu på morgonen även fast jag hade full vintermundering.
  /P

 3. Maria

  Jag har aldrig smakat sushi och vet inte om jag vågar men dina såg ju riktigt goda ut 🙂

 4. Åsa

  Å, jobbigt med krånglande bilar!!! Hoppas det inte blir alltför dyrt…

 5. Therese - Sockenvägens Söta

  Mums! Även här blev det sushi fast i fredags till lunch 🙂 Sååå gott! Och bra att du tagit dig ut, här frodas latmasken då jag har nått kill i halsen som jag inte vill utmana med träning :-/ KRAM!

 6. Fröken M

  men herregud så gott !!
  Det var på tok för länge sedan som jag åt sushi senast…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑