Juleskum är julemums

juleskum3

Nu har vi testat

Och här kommer våra omdömen

Busungen
Doft: Gott. Luktar Kola
Smak: Kolasnören. Ovanligt… ändå gott. 
Betyg: 4 (av 5)

Maken
Doft: Kolasnören
Smak: Kolasnöre… God smak. 
Betyg: 3 (av 5)

Svärmor
Doft: Kola
Smak: Kolasmak. Gräddig och god. 
Betyg: 3 (av 5)

Jag
Doft: Kolasnören
Smak: Kolasnören även här. Gott. Inte så juligt, men mums…. 
Betyg: 4 (av 5)

julskum2

Jag skulle inte ha nåt emot att hitta en 1kg box med dessa.

Har ni testat???

 

7 kommentarer

 1. Therese - Sockenvägens Söta

  Har inte testat, höll i en påse, men la tillbaka den, får ta den nästa gång 😀 Önskar er en fin dag, här är nu vitt å fint ute, får se om jag å Bogge går ut och bygger snölykta sen, men först ska vi vakna till liv medan vi ser Tomtarnas stora äventyr 😀 KRAM!

 2. trollmor

  Julskum är underbart och ännu mera underbara när man inte får äta det.
  Inne på ÖoB föll jag till föga och köpte en påse rosa julskum och det blev dagens middag i bilen. Snacka om ångest efteråt samt att det är bara dom tre första som jag tycker är goda. Mitt blodsocker var ganska högt morgonen efter.
  kram

 3. Åsa L

  nja…..inte min favorit som original heller.

 4. ::Ulle::

  Jag har testat och tyckte om dem! Håller med er, de smakar inte direkt knäck, kolasnören var en bra liknelse. Mums!

 5. Camilla

  Jag har inte testat, men gillar vanliga juleskum och dessa kommer jag säkert också att gilla. Ska köpa hem såna till advent. Och glögg! I december börjar julemyset även här. Nu har vi rustkaos hemma, då vi (maken) ska tapetsera en fondvägg i kök och en i vardagsrum. Äntligen! 😀

 6. Pernilla

  Den har inte testats. Kola, eller knäck? Ja, kanske kan den falla mig i smaken.
  /P

 7. Annas jul

  Jag har testat och tyckte med att de smakade kola snören och tyckte nog till och med att de var godare än orginalet!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑