Julfunderingar

jul

Nån mer än jag som börjat tänka på jul? Ovanstående tidning ligger jag och bladar i på kvällarna. Och jag har börjat fundera på julklappar. En vet jag med säkerhet. Inte handlad, men den ska fixas. Sen vet jag med största säkerhet vad bus förskolefröknar ska få i julklapp. Det ska jag göra själv. Och en nyårspresent är också bestämd.

Sen är jag sugen på nya julgardiner. Har sett ett par i Jotex jag gillar. Och så vill jag ha en julstjärna på fot – i oljad ek – till i köket. Hoppas pappa kikat ut gran åt oss också…

Jösses vad jag längtar efter att oktober och halva november ska rasa förbi så man kan börja pyssla på riktigt!

7 kommentarer

 1. trollmor

  Julen närmar sig med stormsteg. Var i stan i em och på flera butiker hade dom satt fram julgrejor. Tycker det är lite för tidigt.
  Kram ewa

 2. trollmor

  Angående bilar så tror jag att en volvo är ett bra val. Fick pappas gamla volvo i sommras som är 23 år gamal och jäntan var och besikigade den och inte en enda anmärkning bara lovord om hur fin den var . Finns inte en rostfläck på den.
  Kjam ewa

 3. Sofie

  Så mysigt…att börja kika på hur julfint man kan ha det.
  Jag har ju som du kanske läst i bloggen inte ens märkt att Halloween kommer med stormsteg men om två veckor kan jag börja gotta mig i mer långsiktiga planer.

  Vill också ha fina julgardiner och minst en mysig stjärna 🙂

 4. Petra

  Åh, jag tänker på jul hela tiden… Det är det som håller mig igång just nu 😆 I morgon ska jag upprätta en plannering som sträcker sig från mitten av november till nyårsafton och njuta av varje sekund medans jag gör detb 🙂 //JulSol på dig

 5. Sanna

  Jag har beställt julgardiner men blir ändå irriterad på IKEA som satt ut julsaker. Vill ha mitt Halloween, alla helgons dag och MIN födelsedag ifred först och inte fira jul nu.

  Jo, angående med lillgrabbens sömnvanor. Jag tycker det är synd att bryta rutiner. Mina barn har alltid varit morgonpigga. Vi vuxna är ALLTID uppe vid 6-tiden på helgerna. Det längsta jag har sovit till på 5 år är väl till 8.00 – och då trodde jag knappt det var sant. Han är ju trött vid 19-tiden så jag lägger honom kring då – får välling och sedan tar det en halvtimme innan han somnar. Men så sover han till 6.00 ungefär……4.30 känns alltför tidigt – tror han hade en mardröm som väckte honom.
  Jag är en rutin människa, tror jag. Är aldrig borta sent på kvällarna med mina barn, utan är vi bortbjuden så får de ju vara uppe längre som i somras, men jag känner att gränsen går vid 20 – tiden.

  Tror jag ska skriva lite om julen på bloggen……hmmmm…..
  Kram och ha en trevlig lördag!

 6. Cia

  Jag väntar med att glädja mig tills jag vet om jag har någonstans att pynta. Fast annars brukar jag älska julen.

 7. Anna

  Ja det börjar dra ihop sig. Personligen har jag ju längtat efter julen sen typ juli! Jag är helt galen i allt som har med julen att göra. I söndags satt jag och pysslade med julkort 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑