Julkortet 2010

Så här ser 2010-års julkort ut. Eller snarare ett av dom!

Det tog lite tid. Var väldigt pilligt att få till blixtblänket, ljuset på oss genom vätskan och skuggorna som skulle reflekteras i toppen av glaset när vi skulle sitta inne i snögloben. Men jag tycker faktiskt jag lyckades helt OK. Snögloben är förövrigt en bus har i sin ägo. Fast i original är det en tomte som sitter där inne. Men jag phoptoshoppade om den lite… som synes.

Sen hade jag fått till rätt flera lyckade famljebilder på oss tre (ja det är jag som fotar själv fast jag är med…jag  fixar inställningarna, sätter på självutlösning 3  foton åt gången och så springer jag) . Så jag kunde inte hålla mig från att göra två varianter till. Ett mer klassiskt och ett till i lite häftigare stuk (var lugn, eller bäva.. dom kommer på bloggen dom med) . Sen var vi inte överens om vilket vi skulle skicka för framkallning. Därför tog vi och framkallade alla tre – i storlek 15 gånger 20. Så det är ganska big size på våra julhälsningar. Sen har vi skickat olika kort till olika personer.

Och dom som tillhör skaran som inte fått fotot via brevlådan får alltså ett här:
GOD JUL alla underbara bloggvänner. Jag skulle sluta blogga om det inte vore för er. /Linda

6 kommentarer

 1. Gabbi

  Så fiiiiiiiint!!!!!

  Ha en fin måndag!

 2. Cia

  Å Tiger är med ännu.

 3. Hanna

  Ja, det ser ruskigt avancerat ut! Men du lyckades bra! Förrförra året körde jag också med lite olika julkort till olika folk. Samma foto, men med helt olika ramar. Kunde inte komma fram till vilken jag gillade bäst. =)

 4. Malin

  Så duktig du är! Vi kör den enkla typen… Jag letar upp lämpligt kort eller olika kort och hittar en lämplig firma få nätet och väljer format…. Ja… Det är i alla fall mer avanserat än att ”bara” köpa tomtekort.

 5. Camilla

  Snyggt och annorlunda. Gillar´t!

 6. Nona Mills

  Snyggt och annorlunda. Gillar´t!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2023

Tema av Anders NorenUpp ↑