Fick fromage över från gårdagens cupcakes. Så jag gjorde en liten godsak till kaffepausen vi just haft.
Hallonfromage
Riven Damjchoklad
Maränger
och lite tinade hallon.
Det smakade hur bra som helst!
Senaste inläggen
- Rhodos stad: dag 5 – ljuvlig park, gamla stan och nästa kräkare
- Rhodos stad: dag 4 – regn, åska och massa promenerande
- Rhodos stad: dag 3 – ruinvandring, kräk och hämtpizza
- Rhodos stad: dag 2 – frukostmys, salta bad och ett kattparadis
- Rhodos stad: dag 1 – resedag, ATM-jakt och karaoke
- Sommarlördag i september
- Checkat ut för 16 dagar
- Fina dagar
- Virushärd och grodsafari
- Första september
- Sista lördagen i augusti
- Fönstermålning och födelsedag
- En vecka som bara gick…
- Lite seg…
- Tagit oss genom måndagen
Så här säger ni
- Mats Jansson om Rhodos stad: dag 3 – ruinvandring, kräk och hämtpizza
- Semester dag 16: utedag och hembakade pizzor om Kalljäst pizzadeg
- Mats Jansson om Trist…
- Candygirl om Sista helgen i februari
- Agnetha Larsson om Sista helgen i februari
Det här skriver jag om
- ABC (32)
- Barns tankar (61)
- Buzzador (8)
- Dagar med Linda (5 815)
- EFIT (17)
- Film och TV (158)
- Foton (2 376)
- Hemma hos (231)
- Instagram (63)
- Instagram (472)
- iPads i förskolan (3)
- Jobbet och sånt (735)
- Jogging (291)
- Jukkasjärvi Ishotell (10)
- Jul och Nyår (967)
- Julkalender – Sagor och sång (14)
- Komponerat (23)
- Lilla gula huset (802)
- Linda bakar (119)
- Mat och prat (1 584)
- Mini (32)
- Musik (74)
- Naglar (112)
- Önskelista (39)
- Påsk (124)
- Pedagogiska ideer (226)
- Pepparkakor (95)
- Pyssel och fix (596)
- Recept (169)
- Recept – Älg (2)
- Recept – Bröd (8)
- Recept – Färs (10)
- Recept – Fisk (26)
- Recept – Fläsk (8)
- Recept – Kyckling (19)
- Recept – Lamm (19)
- Recept – Nöt (4)
- Recept – Övrigt (63)
- Recept – Skaldjur (18)
- Recept – Sötsaker (46)
- Resedagbok (204)
- Resedagbok: Boden 2011 (3)
- Resedagbok: Gävle 2010 (4)
- Resedagbok: Kalymnos 2011 (17)
- Resedagbok: Kreta 2008 (21)
- Resedagbok: Kreta 2012 (14)
- Resedagbok: Kreta 2015 (8)
- Resedagbok: Kreta 2016 (16)
- Resedagbok: Kreta 2017 (12)
- Resedagbok: Kroatien 2013 (20)
- Resedagbok: Liverapport från Kreta 2012 (14)
- Resedagbok: Liverapport från Kreta 2014 (12)
- Resedagbok: Piteå 2010 (1)
- Resedagbok: Rethymnon 2019 (8)
- Resedagbok: Rhodos 2024 (4)
- Resedagbok: Sollefteå 2013 (11)
- Resedagbok: Sollefteå 2014 (3)
- Resedagbok: Sollefteå 2018 (3)
- Resedagbok: Sollefteå 2024 (2)
- Resedagbok: Stockholm & Uppsala 2015 (7)
- Resedagbok: Stockholm 2011 (3)
- Resedagbok: Stockholm 2013 (7)
- Resedagbok: Stockholm 2014 (5)
- Resedagbok: Stockholm 2017 (4)
- Resedagbok:Stockholm 2009 (8)
- Resefoton: Georgioupolis; Kreta 2014 (10)
- Resefunderingar (73)
- Sånt jag säljer (22)
- Shopping (636)
- Svammel (144)
- Tävlingar/listor (107)
- Teckningar (372)
- Träning (404)
- Tycker till (87)
- Uncategorized (3)
- Ungen (613)
- Värt att fira (719)
Men shit vad gott det där ser ut!!
Men ååååå vad gott. Du är så himla påhittig och inspirerande =)
En tillpiffad marängswiss á la 2000-talet. Inte den klassiska 80-tals desseren med banan och Ohojs chokladsås.
Mums vad det såg gott ut. Ska strax sätta mig ned och planera vår matsedel för veckan.
Borde bara äta grönt för jag tycker att kläderna har blivit mindre igen.
Kram ewa
Det där såg riktigt gott ut 🙂
Cupcaken såg också smarrig ut…glömde bara kommentera det tidigare.