Klappar

Jag måste ha varit snäll för tomten hade med sig många klappar till mig. Tur det – för jag älskar klappar. Bland det bästa var en klapp från maken: En squeezebox. Alltså en internetradio. Har önskat mig en sådan så vi kan kräma radio och spotify även i vardagsrummet. Vi har visserligen fina högtalare till datorn, men inget går ju upp emot dom stora golvarna i vardagsrummet. Denna ska kopplas till förstärkaren och sen är det bara rocka lös.

Av mig fick maken en videokamera – den gamla börjar kännas stor och klumpig trots att den bara är från 2002. Den han fick  nu var liten och smidig och filmar naturligtvis på minneskort – dessutom i full HD.

Bus var också han mäkta nöjd med sin klappskörd. Den var lagom stor (bara två från oss – resten av paketen kom från andra) och när jag bad honom räkna upp vad som var bäst räknade han upp nästan allt. Perfekt med andra ord.

En annan kulig julklapp är att vi ska få en till toalett i Lilla Gula Huset. I källaren. Som det är nu finns det en toa på övervåningen, bara…

Jag önskade mig själva toarummet – alltså bygget av väggar och så – av pappa. Och sen fick vi tvättställ och dörr av makens morbror – som också ska koppla in alltsammans. Lite jobb blir det ju, men det blir onekligen bra med en till toa. Hoppas det blir av under våren…

3 kommentarer

 1. Cia

  Så skönt då slipper ni springa upp mitt inatten efter en blöt kväll 😉

 2. Camilla

  Åh, vad bra med en till toa. Vill också ha… Vi har bara en hos oss och jag är inne på att ta en del av tvättstugan och bygga en extratoalett.
  Nästa jul ska jag banne mig hinna fixa röda strumpbyxor till jul, jag har glömt två år i rad nu. Fint ju!

 3. soffie

  va bra med en till toa å va kul med så många bra presenter:)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑