Lång dag och förberedelser inför nästa torsdag

Nu så.. äntligen är det ”fredag imorgon”. Idag har jag jobbat länge. Var sjätte (var)dag har vi hand om stängningen på förskolan och jag tycker alltid det är lika trist. Men efter idag har jag bara fem stängningar kvar innan semestern. Yes!

Annars har jag gjort ett fint häfte inför vernissagen vi ska ha på förskolans dag nästa torsdag. Barnen har målat tavlor på canvas och dom ska ställas ut (ute) nästa torsdag. Jag har även fotat alla 36 tavlorna och gjort en liten ”produktkatalog” eller vad man nu ska kalla det. Jättefint blev det. Nu kan alla barn få behålla allas fina bilder, liksom. Om än i miniatyrformat.

På förskolans dag ska vi även ha en liten sångstund. Mina barn tränar för fullt, och jag spelar, som vanligt. Jätteduktiga är dom. Jag tänkte även kopiera upp sångerna så de föräldrar som kommer och lyssnar kan vara med och sjunga.

På bus förskola blir det grillkväll, den kvällen.

1 kommentar

  1. Gutegirl

    Kollar in bloggen inför tävlingen! Ha en bra kväll!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑