Skor är kul!

skor

Idag har jag haft min korta dag – antagligen därför jag inte alls hunnit förbi bloggen! Haha…  När jag kom hem tog jag kaffepaus med bus och maken, som var hemma idag. Sen städade vi toan (samtidigt som Bus lekte att det brann överallt och gick omkring och släckte med en gammal dammsugarslang). Därefter blev det frissan, som jag redan visat. Mötte upp bus och maken nere på stan och när vi gick hem därifrån hade vi med oss ett helt gäng skor. Alla fick var sitt par. Jag gillar skor så det här är rolig shopping!

Jag hittade ett par sandaletter som är som ett mellanting mellan träskor, sandal och högklackat.  Skön var den och jag tycker den är väldigt läcker. Passar mig bra. Kan jag använda både på jobbet och fritiden.
Bus fick piratdojor. Med blink! Passar en sjöröverkille perfekt.
Och maken behövde nya vardagsskor och jag hittade ett par fina adidas åt honom.

Ett par åt alla – helt rättvist!

3 kommentarer

  1. Malin

    Vi hade tydligen skodag idag! Vi köpte också lite skor idag.

  2. Cia

    Ohhh skandaler minsann! jag behöver också nya skor… men hittar inga… Visst finns det läckra skor men jag vil ha gympadojor utan häl… Jag brukar kalla dem tofflor… Jag går med ett utslitet par till jobbet nästan varje dag…de är inte längre oslitna och diskreta…

  3. zelita

    vilka fina piratskor =) Vart hittade ni dem?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

© 2024

Tema av Anders NorenUpp ↑